Přejít na obsah

Motor 1.4 TSI

74 témat v tomto fóru

• 201 odpovědí
    • 88.8k zobrazení
    • 1k odpovědí
    • 260.4k zobrazení
    • 225 odpovědí
    • 128.6k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 21.7k zobrazení
  1. Vaše spotřeba 1 2 3 4 8

• 176 odpovědí
    • 69.7k zobrazení
  2. 1.4 TSI EA 211 1 2 3 4 7

• 170 odpovědí
    • 128.9k zobrazení
  3. Výměna rozvodů

• 7 odpovědí
    • 43.7k zobrazení
  4. 1.4 cng

• 1 odpověď
    • 81 zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 10.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 622 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8.1k zobrazení
  5. Únik chladící kapaliny

• 20 odpovědí
    • 17.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 718 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 348 zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 45.4k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
  6. Zvuk Turba

• 12 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
  7. Dunění motoru

• 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
  8. Divný zvuk

• 9 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 6.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Přichází náhrada za Jeep Cherokee. Generální ředitel Jeepu Antonio Filosa v rozhovoru s novináři na autosalonu v Los Angeles v roce 2024 odhalil, že příští rok dorazí nové hybridní SUV. Moc se toho o novém nástupci neví O vozidle se toho ví jen málo. Portál Automotive News uvedl, že nepůjde o plug-in hybrid, což naznačuje, že půjde jiným směrem než současné modely 4xe od Jeepu, jmenovitě Grand Cherokee a Wrangler. To neznamená, že nebude nakonec nabídnuto více možností pohonu. Jeep ukončil výrobu Cherokee v závodě Belvidere v Illinois v roce 2023. Od té doby se nečinný závod stal pro UAW […] Článek Jeep Cherokee se příští rok vrací s hybridním pohonem se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Proč před založením dotazu nehledáš ve starších tématech? Není to poprvé.  Zamykám. 
    • No to sice rozebírá a celkem do hloubky, ale já nebudu v záruce měnit díly z vlastní kapsy, OE cívky a svíčky by mě vyšli na cca 6 tis. Bohužel při servisní prohlídce žádná DTC chyba uložena nebyla a tak jsem to zatím dále neřešiil. Byl jsem se ovšem zeptat v jiném AS v mém městě a tam mě technik poradil, ať vyzkouším místo 100 oktanu (Verva 100) běžný 95 s aditivy, ale to jsem jíž vše vyzkoušel za ten rok co auto mám, s odůvodněním že jsou citlivé vstřikovače na kvalitu benzínu. Tak jsem začal tankovat obyč 95ku na ONO, teď již tuším třetí nádrž a kontrolka se zatím od poslední chyby nerozblikala.   Někde tady na forum jsem ale našel příspěvěk, kde se tohle řešilo a jako jedna z možností bylo špatné natočení svíček tkzv. indexace, ale já na to nemám nářadí natož odvahu zkontroloval svíčky, viděl jsem video výměny svíček a je to tam hrozně natěsno s těmi cívkami.
    • https://zive.aktuality.sk/clanok/zQtHTh0/skoda-a-volkswagen-s-vaznym-problemom-utocnici-mozu-na-dialku-sledovat-vozidlo-a-ovladat-funkcie/   Zraniteľnosti objavené v infotainment jednotke MIB3 vozidla by mohli útočníkom umožniť aktivovať škodlivý kód pri každom spustení jednotky. To by mohlo útočníkovi umožniť získať napríklad živé súradnice GPS a údaje o rýchlosti vozidla, nahrávať rozhovory prostredníctvom mikrofónu vozidla, robiť snímky obrazovky displeja infotainmentu a prehrávať akékoľvek zvuky vo vozidle.   Nahlásené zraniteľnosti v systéme infotainmentu boli a sú riešené. V žiadnom prípade nebola a nie je ohrozená bezpečnosť našich zákazníkov ani našich vozidiel.“
  • Vytvořit nový...