Niekto sa stretol s vypadávaním kamier? Proste namiesto obrazu je preškrtnutá kamera.
Niekedy dnes po starte, niekedy neskôr. Niekedy všetky, niekedy len niektoré, ci len jedna:
Tak isto, ak niekam zachádzam predkom auta, tak nemôžem prepnúť na kameru. Proste to nereaguje a ostávajú len senzory:
Všetko po poslednom update.
A niekedy mi kamery, resp. park assist ani nenaskočí na Infotainment, aj ked sa tvári, ze funguje (Zelene P na fotke, čiže zvolené to je)
Objednal som sa do servisu, tak uvidíme...
Pointa je v tom, že ak "tankujem" doma v garáži celý rok zadarmo, alebo za smiešny peniaz oproti bežnému autu so spaľovacím motorom, tak 1-2x do roka na dovolenke nebude pre mňa problém zastaviť napr. na drahej Ionity a zaplatiť hoc aj viac, než ako keby som tankoval benzínové auto a nebudem ako debil stáť hodinu a viac v rade na bezplatné nabíjanie. A hlavne, ak idem na dovolenku v zimnom období, tak ja osobne by som sa snažil nájsť také ubytovanie, kde môžem nabíjať svoje auto aspoň z obyčajnej 230 V zásuvky.
Čo sa týka videa, ono to vyzerá byť nejaká severná krajina (asi Nórsko?), kde to evidentne prehnali s dotáciami a elektrické auto si tam kupuje aj ten, kto ho vlastne nemá kde nabíjať. V našich končinách to je na diagnózu, u nich asi hraje ešte rolu to, že aký je cenový rozdiel medzi EV a ICE. Ak za ICE auto zaplatia o polovicu viac ako za EV, tak sa im možno oplatí občas aj čakať na nabíjanie, lebo sral to pes ak pri kúpe a prevádzke auta zase ušetrili desaťtisíce eur. "Preložené" do našich končín: bol by si ochotný občas čakať na nabíjanie ak by si namiesto 63+ tisícového Kodiaqa mohol kúpiť Eniaqa za 42+ tisíc € (takže ostalo by ti vo vrecku viac ako 21.000 € / 525.000 Kč len na kúpnej cene), nehovoriac o nižších prevádzkových nákladoch?
Ja by som asi bol občas ochotný počkať alebo zaplatiť viac pri nabíjaní.
Měl jsem to samé, někdy tempomat šel, někdy ne. Byla slabá baterka, po nabití po 2 dnech bez jízdy spadla na 12,3 V. Koupil jsem novou, mehanik vymazal všechny závady způsobené malým napětím, nainstaloval aktualizace a vše je v pořádku 😉!