Přejít na obsah

Ostatní

Co se jinam nehodí a týká se Fábií.

99 témat v tomto fóru

• 7 odpovědí
    • 11.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
  1. Vadný palivoměr?

• 3 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
  2. MR 2021 1 2

• 26 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 44.8k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 7.7k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 67 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
  3. Šplouchání vody

• 4 odpovědi
    • 5.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3k zobrazení
  4. Kvalita znackoveho servisu

• 5 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 8.3k zobrazení
  5. Operativní leasing 1 2

• 25 odpovědí
    • 5.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 8.1k zobrazení
    • 50 odpovědí
    • 139.9k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  6. Zabezpeceni 1 2

• 45 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 3.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj. Co máš za radio a telefon? Ja mam Mib 2.5 v S3 2018 a samsung galaxy S24 ultra + CarlinKit a naprostá katastrofa. Už jsem to nekolikrat nastavoval, aktualizoval. Zajímavé je, že když jsou ty vedra, sednu do auta a šup, pripojeno. Jinak se připojí treba až za 2,3minuty. Někdy vůbec, tak ho musím odpojit. Tak uvazuji o změně. Mám ještě Ottomotion play2video pro, ktery umí i netflix, Spotify atd a to samé. Nedavno jsem se stal testerem pro Ottomotion a dostal jsem Car tv Max. Ten se připojí okamžitě, ale celé androidAuto má špatné rozlišení, ikony, navigace prostě vše je rozmazané. Tak že řešíme aktualizaci. Pokud by ta tvoje hracka fungovala, hned bym měnil. 
    • Střídmá spotřeba oleje 1L/3000km? Komprese bude OK i u zapečených stíracích kruhů. Když dáš nové svíce tak to chvíli zase pojede.
    • Ahojte, prosím, chtěl jsem se zeptat, jestli mi někdo nepomůžete zjistit, jaké jsou možnosti auta s Amundsenem (RV2019)? Když si zaplatím infotainment online (zamykani/odemykaní/ pouštění bufíku na dálku atd) bude mi to fungovat? Nebo to funguje jen pokud je auto na hotspotu? Tohle mi není uplně jasné a nechci zbytečně zaplatit litr jen tak k ničemu     Díky za každou radu  
    • To, že tam není tlak, normální není. Máš tím snížený bod varu. Takže se to může ne odpařovat, ale nárazově to vyvře.  Zkusil bych začít víčkem. Relativně levný a rychlý pokus. 
    • Ahojte, jen chci dát info - aktuálně asi 2 týdny jezdím s tímto https://www.aawireless.io/en/company-news/aawireless-two-premieres-on-indiegogo a funguje to naprosto skvěle  ryhle připojeno, nevypadává, dá se prohodit jednoduše telefony připojene... a funguje s AA i s CP
  • Vytvořit nový...