Přejít na obsah

71 témat v tomto fóru

1. Jaký motor do SIII? 1 2 3 4 5

• 108 odpovědí
    • 51.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 8.7k zobrazení
  2. Výmena oleja v DSG 1 2 3 4 7

• 158 odpovědí
    • 73.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 349 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 726 zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 20.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 59 odpovědí
    • 28.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 421 zobrazení
  3. Trhnutie v prevodovke

• 15 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 663 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
  4. Kovový zvuk z DSG

• 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 60 odpovědí
    • 27.9k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 11.6k zobrazení
  5. DSG DQ250 škubnuti

• 3 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 737 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Bože, já jsem idiot. Já úplně zapomněl odepsat. Našel jsem to. Jinak ten FB je stejně: "Obsah teď není dostupný". Asi jen pro členy kanálu.   Je to na "Průměrná spotřeba" na virtuálním kokpitu vlevo. Tam jak jde zapnout stupně řazení, tak tam je i průměrná spotřeba. Pod ní je napsáno "Od startu" a to se při jízdě na 2 válce mění na "Režim 2 válců".  Tak jsem to ozkoušel, zjistil jsem, že ten 2 válcový režim to auto nasazuje poměrně defensivně, teda ve chvíli, kdy spíš plyn ubírám. Jednoduše mi to vůbec nevadí a kdybych to tam neviděl, tak to neregistruju. Každopádně vidět na displeji kokpitu řazení je pro mě mnohem zajímavější, takže už ty dva válce nesleduju. 😉 Díky za snahu pomoct.
    • Jenže aby auto dokázalo nastartovat tak musí mít 12V protože řidiči jednotka jede na klasickou baterku a ta musí poslat povel dál na start. Tak ze 48V je plně nabitá, ale 12V ne tak se proste nestartuje 🙁
    • nechat to tak, jak to je... To je doporučení, tuzing se na takové auto vůbec nehodí ...
    • Mě by zajímala lišta na kufr liftbacku. U L&K to nevypadá moc atraktivně. Nějaké doporučení?
    • Vie mi tu niekto poslat link aky ide olej na vymenu olej v prevodovke skoda superb 2019 pred fl 140kw dsg 7stupnovy aky tam ide oroginal olej znacka hustota iba oroginal to co davaju v skodovke
  • Vytvořit nový...