Host amissus Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 V jedné polské recenzi na Rapid Spaceback mě zaujala připomínka, že mají rezavý šroub, který drží krytku B sloupku. Jak to vypadá u zdejších dlouhodobějších majitelů Rapida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Já mám korozi akorát na vejfuku. Včera jsem měnil gumy,tak jsem to omrknul a nestačil se divit.Zima žádná, a chytlo to teda pořádnou lišku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Tak snad koroze šroubku na B sloupku neznamená korozi rapidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 U me to same, hned jsem si toho vsiml... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Hlásím, že jsou po roce na obou stranách bez koroze. Editováno: 18. Březen 2014, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 u me taky po roce bez koroze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 podobne rezavé šrouby mám ale na Octavii aj ja , podľa mňa to bolo umývané odvoskovačom alebo niečím podobným , u mňa silnou chémiou na disky a motory ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Pridam úlovek z ulice ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 To snad nemohlo samo takhle uhnít ?. Doufám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embino Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 No me na Rapidu zacala kvest vnitrni hrana zadniho blatniku. Zachraneno za minutu 12, uz to lezlo ven... Take jsem nalezl jemnou rez nad podbehem, takze vybrouseno a zastrikano cernou barvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Jak starý je a kolik máš najeto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embino Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 80000, rv 2012, garazovano:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Na víku kufru mám takový "vřídek", určitě to tam ještě tak 14 dní zpět nebylo. Je to tvrdé a jako pod lakem nebo od asfaltu...nevíte, co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Ptal jsem se kocoura a nic, koukal se do křišťálové koule a také nic. :-) Není to jen na vrchu? Není to asfalt? Zkoušel si to umýt třeba tech. benzinem? Má to okolo takové kresby? Ty bývají u rzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Dnes to zkusím lihem. Vím, že ta otázka vyznívá hloupě, ale já do toho nechtěl hrabat, kdyby to byl puchýř od rzi na záruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Jj, ok, uvidíš co z toho bude za štěstí, snad nic velkého. Dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Takže líh ihned zabral, šlo to pryč. Zajímavé, že to předtím nešlo vůbec odloupnout (plastovou montpákou na kolo). Vypadá to jak zrnko asfaltu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levitas Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Ahoj, už jste se někdo setkal a řešil korozi předních blatníku na Rapidu? V místě za předním kolem. Kde je blatník dvěma šrouby přišroubován k prahu. Je v tom místě černý molitan a ten je neustále nacucaný vodou. A to i po 14 dnech kdy auto stojí v suchu v garáži. Nedrží se tam hlína apod. jako na jedničkové Fabii. Ale mokro je tam pořad. Mám zástěrky,ale ty na to nemají vliv. Na foto to není vidět,ale nevím,zda už tam koroze je nebo je hrana blatníku špatně nalakovaná. Nepatrné bublinky na laku jsou na obou stranách. Auto je rok 2015,garážované. Ani ne 50 tisíc najeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Tenhle molitan co je za předním kolem na celou výšku blatníku jsem hned při prvním přezouvání na zimní kola u mého Rapidu MR 2019 vyndal. Aspoň jde celý prostor pěkně vymývat. Nějak zásadního zvýšení hlučnosti ani špinění prahu mezidveří jsem si nevšiml. Možná časem ty molitany vrátím, ale odříznu jejich spodní část pár cm nad tím spojem prahu s blatnikem, abych to mohl kontrolovat a vymývat 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Kupoval jsem nového Rapida v říjnu 2019. Koukal jsem na videa od martina Vaculíka, kde ukazoval, že Rapidu celkem dost rezne nápravnice (železo pod motorem :) ). Natírali jste to někdo něčím speciálním? Možná jsem to měl udělat ještě když to bylo nové, ale myslím si že to lehce obrousit a natřít něčím bych mohl v létě. Auto si chci nechat cca 8let. najíždím cca 10-12tisíc ročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 8 let nápravnice vydrží a pokud ti nevadí povrchová koroze, tak to nemusíš řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Tak pokud bych to natřel něčím za 200Kč a vypadalo to lépe, lepší STK a po letech i lepší prodej, tak bych do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Myslím, že pokud na to budeš cokoli dodatečně patlat, tak při prodeji to může být spíš mínus (každej kdo si toho všimne se bude ptát proč je to natíraný - nebylo to náhodou tahaný ze škarpy?? atd.). Za mě mohu poradit pravidelně podvozek vymývat. Já se snažím několikrát za zimu při oblevě podvozek vymýt, to samé po zbytek roku. Obzvlášť pečlivý pak bývám s vymytím a kontrolou podběhů a podvozku při výměně na letní kola, zimní sůl je největší prevít. Po oschnutí auta pak ještě kontrola podvozku na nájezdech. Mám mj. přes 20 let starou Fabii a v servise kroutí hlavou nad skvělým stavem podvozku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Patlání už nijak nepomůže, taky mám ještě F1 2005 a O1 2009 i se zástěrkama a po občasným mytí vapkou nic nehnije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 (editace) Mnohem větší průser je pěnové tlumení vpředu nad kolem mezi blatníkem, plastovým podběhem a nosníkem... Prý se to má v autorizáku nějak ořezávat, nikomu to nedělali? TPI 2053393/3 Editováno: 3. Září 2021, autor: tomtom Doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.