Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Čínsky klon je tuším max 12.12.3? V podstate je možné dosť vecí urobiť aj s ním, ale podpora je obmedzená, teda treba bity editovať priamo v long code..... Orig. je asi v14, sú tam popisky a často stačí vedieť čítať a vybrať správnu voľbu. Originálny kábel funguje vždy s aktuálnou, aj beta verziou, v prípade potreby si updatuje FW kábla na novšiu verziu. Čiže ideálne kúpiť orig. kábel za 300€ a dodatočne aktivovať výbavu v cenníkovej cene min 330€..... :kol-48:

Editováno: , autor: lubikSK
Vloženo

Tímto bych chtěl znova poděkovat Ferda 25 za nakódování funkcí. Skvělý přístup k mým potížím s následným vyřešením. Muhu vám všem výlet do Strakonic jen doporučit.

Vloženo

Stejně jako půlka věcí v autě je k ničemu...za ty peníze bych to nekoupil, pokud by to šlo dokodovat je to něco jiného, to člověk může aspoň machrovat před kamarádem, který má Hjondé :kol-28:

Vloženo

Já se pokoušel nasimulovat únavu, sjížděl jsem jakoby do příkopy pak cukl volantem. Bylo to na dálnici v cca 120kmh a nic :-( Už to někomu ukázalo tu kávičku? 

Vloženo

No mě to také překvapilo, ani jsem nevěděl, že to v nějakém z těch paketů je.

Objevila se výzva ke kávičce (s mojí v podstatě neustálou spotřebou kávy celkem zbytečná), po cca 3 hodinách jízdy ustálenou rychlostí po dálnicích.

Vloženo

Mám rozjezd do kopce, protočení ručíček při startu, zobrazení kolik litrů mám dotankovat do plné nádrže, sportovní nastavení posilovače (tužší), nové logo autorádia ( Škoda RS  :kol-46: ) a stopky v MaxiDotu. Pak ještě možnost ESP přepnout na režim sport. Teď už jen folie na skla a střechu, větší kola a možná chip  :kol-31:

Vloženo (editace)

Najskôr si pozri či je vôbec na pravej strane žiarovka a káble pre hmlovku.... Ale vďaka za info, toto ma nenapadlo že svieti len jedna..... Ešte som to neskúšal a normálne by musela byť po3,14či hmla aby to človek v spätných zrkadlách vôbec videl....

Editováno: , autor: lubikSK
Vloženo

Na FIII je mlhovka integrovaná do spodní části Cčka - to znamená, že potkávací světlo se dole více rozzáří. Je to stejné jako s brzdou, takže předpokládám, že to bude na obou stranách stejné.

Vloženo

Neee, posilovač je na pořád a je to podle mě lepší. Mám při řízení větší jistotu. Ještě jsem se všiml, že při režimu sport, se vypne přední radar.

Takže proměna  tuhosti řízení v závislosti na rychlosti je u fábie asi scifi?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...