ferda25 Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Tak hurá do servisu, který tohle prohlásil. Můžeš uvést jméno a adresu a kontakt na toho pána...ať má veselo a příště si dá pozor na to co říká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 a proč by měl mít veselo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Pokud pracuju v autorizovaném servise a záměrně uvádím lidi v omyl tak dle mého dle nového občanského zákoníku to není úplně v pořádku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 A jak víš že to bylo záměrně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Lze tak usuzovat z toho, že se jedná o proškolený personál, který ví, že tato možnost v současné době neexistuje(to lze doložit nutností, že všichni servisní technici prochází školením přímo od firmy Škoda Auto). Tj. záměrně uvádí zákazníka v omyl a případně lze dovozovat, že poškozuje i dobrou pověst značky Škoda, jako osoba v tu chvíli ji reprezentující. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Co lze 100% nakódovat: možnost módu ESP Sport a úplného vypnutí ESP aktivace asistenta rozjezdu do kopce corner mlhovky protočení ručiček po zapnutí klíče položka dotankovat vypnutí AM pásma deaktivace Start/Stop A půjde to nakódovat do Active bez centrálu DO? V druhé generaci mám aktivované uzamknutí po rozjezdu, by mohlo jít také? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 (editace) vypnutí AM pásma -> to už se kódovat nemusí, měl jsem to vypnuté už při předání. S tím souvisí i přepínání multimédií na volantu - díky tomu, že je AM pásmo vypnuté a já vypnul line-in vstup, tak přepínám mezi rádii a paměťovou kartou jedním krátkým stisknutím. automatické zamykání při rozjezdu -> to už by měly mít všechny FIII ve standardu Editováno: 16. Srpen 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Pokud máš mlhovky tak i corner půjdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 ferda25 tak nám napiš co vše jde 100% nakódovat u Fabie Style. Jestli je už něco navíc než to co je psáno výše. Např. bych chtěl aby s denním svítilo osvětlení v zadu. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Svícení zadními světly při denních samozřejmě není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Už se podařilo překódovat speedlimiter na tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 (editace) Tak díky Rolbařovi dneska dokódováno HHC, Corner, protočení ručiček, stopky a položka dotankovat. Paráda a ještě jednou díky moc! Editováno: 26. Srpen 2015, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 By me zajimalo jestli opravdu se tim dokodovanim neprijde o zaruku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Vše se dá dát do původního stavu. Není to zásah do instalace vozu, která by mohla mít za následek poškození auta. Teda pokud to umíš udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 epo: není zač jinak dle vyjádření škodovky co tu dával jeden z mých zákazníků, tak jejich postoj je k těmto kódovacím a aktivačním úpravám benevolentní a nepovažují je za zásah do záručních podmínek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Menty91: měl jsem stejný "morální problém" a o něco stránek výše jsem se na to taky ptal... Odpověď na tvoji otázku by měla být tu http://forum.skodahome.cz/topic/125760-dá-se-něco-dokódovat-do-rapida/page-29#entry2063377 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Supr dík Alessimu. Perfektní. Nakodovano to hlavní Startstop a ostatní bižuterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Ahoj. Mozna resim kraviny, ale neda mi to zeptat se mistnich koderu... Vlevo od volantu jsou 3 tlacitka. V konfiguraci, co mam, je aktivni jen leve - vyp/zap Start/Stop. Zbyle dva jsou nefunkcni. Podle manualnu by v nekterych vybavach melo prostredni vyp/zap ASR a prave nastavovat do pameti tlak v pneu. Obe funkce se mi daji vyvolat v infotainmentu. Dotaz zni - dalo by se dodatecne aktivovat, aby to slo i pres ty cudliky na palubce? Neni to zas jen nejaka sw zalezitost nastavit nekde nejaky parametr? (Krome toho, ze ty cudliky by se asi musely vymenit za ty s obrazkem...). Jen jestli jste se nahodou uz nekdo ze zvedavosti v tom nevrtal? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Myslím si, že k vypínačů budou chybět natažený kabely z řídicích jednotek a ABS/ASR je až v motoru. Ale ASR mám jako přípl. výbavu ve dvojce, tlačítko má, ale nikdy jsem neměl potřebu ho vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Nezdá se mi, že by tam vůbec ty vypínače byly, dle mého to jsou jen záslepky, ale samozřejmě, lze vypínače osadit, zapojit a vše nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Asi to tak bude. Fakt, ze mackat jsem je nezkousel - treba fungujou, jen na nich nejsou obrazky Dobra, tak asi ne... Duvod pro vypinani ASR jsou jen ty retezy. V zime s tim chci jezdit casteji do Alp na skialpy a pod hodne kopcu bez retezu ani nepousteji. Asi jsem konzerva a radsi bych to mel na jedno tlacitko na palubovce, nez se patlat po radiu, hm... I kdyz je pravda, ze ty posledni zimy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 ASR ve vypinači mají pouze fabie se základním rádiem. Ty co mají swing a bolero ho mají v menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 V aute rodicu jsou obsazena tlacitka dve - S/S a aktivace/deaktivace prednich parkovacich senzoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 V aute rodicu jsou obsazena tlacitka dve - S/S a aktivace/deaktivace prednich parkovacich senzoru. Jj, tak to budu mít i já a prostřední prázdný, ale pokud bude možnost u nějakého šikovného člena předělat na vypinač, tak nechám dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Nj řetězy, ty nemám tak proto. Mě stačí, že se stím vyškrábu jen s pneu na Ještěd až k vysílači a jinam se nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.