ronskispeed Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 @Martab nereaguje aj na cervenu na semafore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 @ronskispeed Co tím myslíš? Na semaforu byla v tu dobu zelená. Nikde nemám potvrzeno, na co auto reagovalo, ale prostě z ničeho nic začalo naplno brzdit, jestli auto reagovalo na fialovou, nebo na pád meteoritu na Aljašce je mi v podstatně jedno, prostě brzdilo kdy nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Myslel som to skor ako zart... Ale z pohladu vodica za tebou to muselo byt fakt super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 @ronskispeed Promiň, mne to pak došlo, ale opravdu to nebylo nic příjemného, kór pokud bych vezl malou sestřenku, nebo někoho. A upřímně, udělat někdo předemnou podobný manévr... Vřele doufám, že se to nebude opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Udelat to pred tebou, od toho mas FA. Pak uz jen musis doufat, ze ten za tebou ho ma taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Ještě si říkám, co na to brzdění bez spojky asi říkají převodovka, motor, popř. rozvody atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 @epo Ano, ale stále občas jezdím s FI, která nic takového nemá...Převodovka asi nebude úplně šťastná, ale zase to nebude o moc odlišné od příštího rozjezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Včera večer v tunelu levý pruh předemnou nikdo a piiiiip a velké autíčko na maxíku. Bez brždění. Bylo to uprostřed tunelu do kopce a asi vzal ventilátor na stropě nebo blížící se záliv. Pro znalce Královopolský směr Pisárky. V tomhle to už bylo podruhé, poprvé na vjezdu před 2 roky. A klasicky mám v cestě 3 tunely a v ostatních 2 a ty jsou hodně klikaté nikdy žádné pipani. A občas pipe že nemá výhled jen na jednom místě, podjezd pod tratí s výjezdem doleva do kopce a koukám se do nebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 V 3. 11. 2018 na 22:50, Čečulák napsal: Vzal jsem si v práci na týden jiné a to samé. Chyba není v autě, ale u mě. Není to u toho předjíždění tím, že nemáš vyhozený blinkr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 Zase takovy prase nejsem a blinkry pouzivam...bude to proste rozdilnou rychlosti pri prejeti do protismeru, za auty se nelepim, ale kdyz je od proti husty provoz, tak si nechám trochu odstup a naberu rychlost na sve strane. Mam totiz 2.0 TDI 75 kw a zas tak super to nejede, tim se to rozhybe a nepotrebuji moc casu na predjeti jako nekteri trapaci. S Fabii 66 kw manzelky moc nejezdim, ale tez mi to pipe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Dneska zase pípací den. Normální odpolední špička 3x pip a nic ale novinka, brzdím a pip s tvrdou brzdou do stopu v cca 20kmh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Jezdím sice OCT3, mám tam taky Front Assist, a vypozoroval jsem, že prostě špatně vyhodnocuje určité situace: Příklad 1. jezdím často na chalupu, většinou stejnou cestou, a v jednom místě je silnice do kopce lemována křovisky, a mírná zatáčka. Velmi často se mi stává, že mi na stále stejném místě píská tu první výstrahu. Ne vždy, cca každou pátou až desátou jízdu, ale stalo se mi to už mockrát, a na přesně stejném místě. Prostě asi někdy ty keře vyhodnotí tak, že jedu do zdi. Ale jinde se mi to nestává. Příklad 2. zase, na přesně stejném místě, tentokrát ve městě, přejíždím v křižovatce příčně přes koleje, a na mokru, už se mi 3x stalo, za cca dva roky, že mi Front Assist natvrdo zabrzdil, spolu s přitažením pásů. Naštěstí se tam auta rozjíždí pomalu do křižovatky, tak mě ještě nikdo nenabořil zadek. Prostě přední kola nějak proklouznou a nadskočí na mokrých kolejích a přede mnou jede auto, a auto to vyhodnotí jako kolizní situaci. Tady toto mě štve teda mnohem více, než je ta pískací výstraha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Já jsem se dnes nechal unést na sjezdu na Rajhrad zamnou lepící se dodávkou a u odbočení na Syrovice často někdo pouští z vedlejší auta. Dneska rozptýlenej jsem brzdil na poslední chvíli až do ABS a FA ani píp. Podmínku pro zablikání výstražných jsem taky asi nesplnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Zdá se mi že ten FA moc nefunguje :( . V DP je popsana kalibrace aby miril spravnym směrem. Uvažuju nad tím při další návštěvě AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 A jak si představuješ že nefunguje? nebo co by měl dělat a nedělá? On je to systém, který má zasahovat až když je nejhůře a v běžném provozu by řidiče neměl nijak obtěžovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Tak tak. Dnes zase píp. Musí se stát na plynu, jak stojíš na brzdě tak už skoro nikde nereaguje. Jenom jednou mi to došláp.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Možná by stačilo aby šla nastavit citlivost. Kámoš v seatu má 3 urovne. Jak jsem tady již psal auto řídí žena s nulovým pudem sebezáchovy a naprostou ignoraci dopravních předpisů která vozí naše dítě! To je důvod pro jsem chtěl FA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 (editace) A není to nastavení ACC? U FA se to zde už myslím řešilo, a nakonec se zjistilo, že to není nastavení FA. EDIT: Teď se dívám, že v novém manuálu ta možnost je: Co jsem narychlo hledal, tak v manuálu se to objevilo s MR18. Možná by @ski1961, @lumirnavrat, @ronskispeed, @Mirec.K nebo @Malta mohli potvrdit, zda to tam mají. Editováno: 22. Únor 2019, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 (editace) To bude asi ono. Můj kus je vyroben 2015, tehdy se to nejspíše ještě neřešilo. Prověřím to a dám vědět. Dík Editováno: 22. Únor 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Tak jsem se díval v menu swingu mám pouze možnost aktivace/deaktivace ale citlivost ne. Je to asi až fakt až od mr 2018 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Uvidíme, zda se ozve někdo s MR18. Popřípadě možná by to ještě mohlo být někde v kódování u starších ročníků (jen odhad). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Vyrobeno 9/2017 a mám možnost pouze zapnout, nebo vypnout. V návodu mám nastavení odstupu pouze u varianty 2, což je dle mého auto s ACC. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 @Lupen_cz Díky, se teď dívám a ke změně došlo v manuálu z 11/2017, tam je: ve verzi z 5/2017 je to co máš i ty a všichni před tím: Tedy pokud je nějaká změna, nejspíše k ní došlo k tomu 11/2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 (editace) No ja mam v aute u FA tyto tri checkboxy Aktivni Predbezne varovani Zobrazit vystrahu vzdalenosti tj. to co je manual 11/2017 coz si myslim, ze 1. stupen je na maxidotu 2 auticka s vykricnikem mezi sebou bez zvukoveho signalu 2. stupen pipani auta bez sahnuti na brzdu 3. stupen zasah do brzd 1. a 2. jsem zazil 3 zatim ne. Editováno: 24. Únor 2019, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 (editace) @lumirnavrat A máš tam i to "nastavení úrovně odstupu, při které dojde k varování"? EDIT: Citovat 1. stupen je na maxidotu 2 auticka s vykricnikem mezi sebou bez zvukoveho signalu 2. stupen pipani auta bez sahnuti na brzdu 3. stupen zasah do brzd 1. a 2. jsem zazil 3 zatim ne. Ano, je to jak píšeš, ale nám jde to to "nastavení odstupu kdy dojde k varování" Editováno: 24. Únor 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.