Leonekkk Vloženo 26. Červenec 2023 Vloženo 26. Červenec 2023 @PolliTaky si myslím že to nebyl moc dobrý nápad….vím co to obnáší a určitě ti VCDS a car scaner nepomůže. Ten panel máš Virtual nebo klasicky? Citovat
Polli Vloženo 26. Červenec 2023 Vloženo 26. Červenec 2023 před 25 minutami, Leonekkk napsal: @PolliTaky si myslím že to nebyl moc dobrý nápad….vím co to obnáší a určitě ti VCDS a car scaner nepomůže. Ten panel máš Virtual nebo klasicky? Klasické oba, ten sportline jsem hodil už do koše Citovat
oneb1t Vloženo 27. Červenec 2023 Vloženo 27. Červenec 2023 (editace) Tohle nemusi bejt takova katastrofa a jde to mozna zachranit i s VCDS zalezi co vsechno jsi pomackal (jestli jsi si smazal nekde adaptace tak bez zalohy uz to bude trosku horsi ale muzes postnout obsah slozky c:\Ross-Tech\VCDS\Logs\) 😄 To ze nejaka jednotka nema LONG-CODING nemusi nic znamenat je to u novejch aut casto presunute pod adaptace (ale zrovna ta jednotka ABS co jsi posilal by ho mit mela :-D). Pokud auto nastartuje tak to jeste neni uplne hotovo 😄 Kdyz pojedes do skodovky tak ti muzou rovnou ty budiky vymenit pokud nejsou kradeny 🙂 Jeste nez zacnes blaznit tak bych smazal vsechny chyby co jdou z jednotek a sel se 1-2km projet a teprve potom bych resil co kde zustalo 🙂 Editováno: 27. Červenec 2023, autor: oneb1t Citovat
Polli Vloženo 27. Červenec 2023 Vloženo 27. Červenec 2023 Uz jsem vse mazal s auto projizdel, porad stejne chyby Citovat
Polli Vloženo 27. Červenec 2023 Vloženo 27. Červenec 2023 Psal mi Ferda ze problem vidi v ESP. Tak nevim. Ze by mi poslal kodovani ESP a problem vyresen. Citovat
Polli Vloženo 28. Červenec 2023 Vloženo 28. Červenec 2023 Ferda to opravil na dalku je to frajer. Sice to trosku stalo, sle musim smeknout 5 Citovat
LukasF Vloženo 24. Srpen 2023 Vloženo 24. Srpen 2023 Zdravim. Pri ambientnom osvetleni mi nefunguje regulacia svietivosti dokonca aj ked dam vypnut tak to nevypne. Neviete mi niekto poskytnut vase kodovanie ako vyzera aby som si to vedel prekontrovat? Citovat
Delphin Vloženo 29. Srpen 2023 Vloženo 29. Srpen 2023 Díky aktualizaci mi zrušili zobrazení videa za jízdy na Amundsenu, co mi kódoval Ferda. Není tu někdo z okolí Brna nebo Olomouce kdo umí odblokovat video, ať nemusím zase do Strakonic? Citovat
Barteska Vloženo 10. Září 2023 Vloženo 10. Září 2023 (editace) Ahoj, někdo ochotný z Brna na nakodování pár vychytávek? Jako Line assist a podobně? Díky Editováno: 10. Září 2023, autor: Barteska Citovat
ExecutedDonut Vloženo 10. Září 2023 Vloženo 10. Září 2023 @Barteska Ahoj, napiš kdyžtak zprávu, co bys přesně potřeboval. Citovat
Delphin Vloženo 13. Září 2023 Vloženo 13. Září 2023 Velké poděkování uživateli RŠ - video zase běží a navíc mi aktivoval k ACC i možnost přepnout na běžný tempomat. Super. 1 1 Citovat
pavol23 Vloženo 16. Září 2023 Vloženo 16. Září 2023 Pred rokom sme kúpili S3 LaK a zistil som že sa tu niekto hral s kódovaním pokus omyl a aktivoval všetko možne čo sa dalo kde je napr.: aktivovaný TV tuner, vyhrievaný volant a iné. Je to možne dáko cele dát do pôvodného stavu aby mohol nakódovať len to čo potrebujem. Ďalej by potreboval poradiť ako nechať stále aktívny monitoring pri cúvaní a mŕtvy uhol často sa mi vypína. Mam pocit že mi dobre nedobíja pol ročnú batériu Bosch ci nie je zle vypnutý stop štart lebo vo vcds je nastavene 7,2V s dôvodu že dostávam často hlásenie o slabej batérii Pri vcds vždy dostávam tieto chyby tak neviem čo znamenajú ci sa jedna o chybu alebo je to normálne: chyby.txt Citovat
r_e_n_e Vloženo 17. Září 2023 Vloženo 17. Září 2023 Keď je slabá baterka, tak ti odpája niektoré jednotky... Preto asi tie chyby. VCDS má históriu, tak vieš pozrieť čo si konkrétne pomenil. Citovat
wirer Vloženo 17. Září 2023 Vloženo 17. Září 2023 Historiu ma, ale ked uz kupil auto s rozhodenymi jednotkami, tak sa k nej nedostane Citovat
pavol23 Vloženo 17. Září 2023 Vloženo 17. Září 2023 Presne tak keby mal historiu co sa vsetko upravovalo tak by to skusil dat nejak nazad ale bohuzial nic take nemam. A tieto chyby mam prave nonstop od kupy aj ked som uplne dobil baterku tak preto nemam tusenie ci to nesivisi s problemom ked sa niekto predomnou hral s kodovanim pokus omyl. Citovat
Deliberator Vloženo 17. Září 2023 Vloženo 17. Září 2023 @pavol23 chyby si vymazal, baterku nabil, a zase nabehli? Lebo brz vymazania len dobitim baterky sa ich nezbavis. Citovat
r_e_n_e Vloženo 17. Září 2023 Vloženo 17. Září 2023 Jaj... Myslel som si, že si sa hral ty. Tak jedine, že ti niekto dá výpis jednotiek s podobnou výbavou. Citovat
ČudlR Vloženo 18. Září 2023 Vloženo 18. Září 2023 Jestli je to pred fl tak na vypnuti start/stop se nastavuje snad 12,1V Citovat
M_ike Vloženo 18. Září 2023 Vloženo 18. Září 2023 @pavol23 Ve skodovce by meli byt schopni cele auto prehrat poslednim softem a vratit vsechno do puvodni podoby. Optal bych se tam. Citovat
pavol23 Vloženo 18. Září 2023 Vloženo 18. Září 2023 Dnes som sa bol informovat kolko by to stalo tak pri mojej vybav na pocet jednotiek to odhaduju cca 140e. Citovat
pavol23 Vloženo 18. Září 2023 Vloženo 18. Září 2023 V 17. 9. 2023 na 14:52, Deliberator napsal: @pavol23 chyby si vymazal, baterku nabil, a zase nabehli? Lebo brz vymazania len dobitim baterky sa ich nezbavis. Ano tieto chyby su stale aj ked nabijem bateriu a vymažem chyby Citovat
Deliberator Vloženo 19. Září 2023 Vloženo 19. Září 2023 @pavol23 ak ti to za 140 euro daju dokopy, tak by som nevahal a uz som bol objednany... 2 Citovat
JSvoboda Vloženo 24. Září 2023 Vloženo 24. Září 2023 Ahoj. Hledal jsem jak nakodovat plynovy pedal aby nebyly prodlevy pri seslapnuti. Nasel jsem 2 zpusoby. 1. RJ servo rizeni/adaptace/posilovac rizeni/ z krokove rizeni casem prepnout na rizeno primo prahovou hodnotou. Mam pocit ze se to dosti zlepsilo. 2 . RJ motor/dlouhe kodovani/bit 0 zmenit na bit 1. ( melo by to byt bit 0 skoda manufacture na bit 1 audi) Ma tento 2.zpusob nekdo vyzkouseny? Funguje to? Diky. Citovat
JSvoboda Vloženo 24. Září 2023 Vloženo 24. Září 2023 A zpusob 1. Jsi zkousel to bys mel citit... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.