brrrrm Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 S týmto som aj ja bojoval dlhšiu dobu.. minimálne raz do týždňa som si musel sedadlo vytiahnuť hore, bol som už pevne rozhodnutý to riešiť pri servisnej prehliadke ((koniec leta), ale posledné 2-3 mesiace je všetko ok a sedadlo som nemusel nastavovať ani raz. Skôr som teraz zaznamenal jemne cvrlikajúci kompresor klimatizácie... a taktiež pukanie pri otáčaní volantu. Pozorujem to iba pri manévrovaní na parkovisku a iba ak točím volant do pravej strany. Teraz po ochladení to akoby prestalo. Niečo podobné riešia v sekcii s Octaviou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Jsem si řikal, jestli nejsem blázen, ale pokaždé co jsem do auta set a opřel se a podíval se do zpětného zrcátka, tak jsem neviděl celé okno jako před tím. Tak jsem se na to zaměřil a fakt se to sklapí samo. Jo při rejdu mi taky občas lupne/pukne, všiml jsem si toho v úterý. A ještě mi houkají při couvání zadní brzdy, patrně levá zadní, vždy když pomalu couvám tak před zastavením to houkne. Tipoval bych to na špatné postavení destičky vůči kotouči. To auto asi delší dobu stálo nebo s tím někdo prvních 5 tis.km, než jsem ho dostal, jezdil klobouka, protože to má blbě sjeté zadní kotouče, nejsou celé obržděné - stejně jsem to měl i na SII, nechával jsem to čistit, zkoušel obrzdit ale vyřešila to až výměna komplet brzd v 70 tis.km. Na Polu mi zase zadní brzdy občas pískají - jestli ony fakt nejsou nakonec lepší vzadu bubny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Nejsou, i bubny mají své mouchy. Bych moh', vyprávět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Jasně, jsem to na FI tež furt měnil. Proto tam mám smajla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Jo, s tou sedackou to taky pozoruju - menici se zaber zpetneho zrcatka. Ale ja se sedackami hybam skoro vikend, co vikend, kdyz se v aute spi, takze jsem to neresil. A ted uz je to stejne jedno, kdyz je to po zaruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Taky jsem to v zimě pozoroval (sedačky dynamic), ale ten pocit jsem měl i v FI, když jsem s ní jezdil, takže jsem to zatím neřešil, je spousta jiných věcí k řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 s těma sedačkama mi to tak nějak není jasné ... to se vám sklápí samo opěradlo, nebo sjíždí dolů sedák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Mě se sklápí opěradlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Taky se mi sklápí opěradlo, ale dělala mi to i Fl, tak to neřeším, jednou za čas si ho štelovacím kolečkem narovnám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Jezdím, jezdím...koukám jestli něco nejede a zjišťuji, že koukám zadním oknem... A tak pořád dokola...myslím, že to bude naší váhou, u nás v práci to dělá všem nad 100 kg, ty nedodělaný 70ti kg s tím problém nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Jo, to je přesný, taky to tak mám.(192 cm, 95 kg). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Že by? Mám teď 97kg, ale mám těžkou hlavu z práce Mi se to sklápí tak o půl pootočení kolečkem, skoro po každém nastoupení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Navrhuji jako dočasné opatření umístit za sebe nafukovací míč, ten tě bude držet :-) Kolega s tím tak jezdil, protože neměl čas to reklamovat, pak mu s tím něco udělali a drží mu to. Též má metrák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Tak já vám teda ten váhový limit nesplňuji a to tedy výrazně, takže v tom bych neviděl příčinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 180cm, 99kg a klep klep zatím drží, nic takového nepozoruji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Takže se mi to nezdálo, taky jsem měl takový pocit, že jednou za čas musím pootočit kolečkem. Já bych to nazval Automatické sklápění předních sedadel, dal bych to do povinného paketu Simply Clever a chtěl za to u faceliftu nejméně 10 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Já mám spíš takový pocit, že ráno měřím o centimetr víc jak jsem roztáhlej (nebo ještě njsem shrbenej po celým dni) a upravuju si jen vnitří zpětné zrcátko občas. No a odpoledne jak jsem už scvrklej tak můžu o trochu zase upravit zrcátko Sedačku jsmem si takto zatím nemusel rovnat, ikdyž třeba se to posune do nějaké polohy a pak drží no a na tu polohu jsem si možná zvykl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 (editace) @los pakos: To dela ten Asistent unavy! Na dlouhych cestach ti zacne automaticky sklapet sedacku, kdyz uz je cas PS: ja ho ale vlastne v aute nemam Editováno: 29. Červen 2018, autor: epo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARTHI Vloženo 7. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2018 Zdar, mam fabku duben 2018, najeto 15tis a posledni 2tis se mi osoupava vic a vic volant v leve strane dole, verim tomu ze se to osoupe za nejaly desitky tis. km, ale preci ne po trechmesicich jizdy. Deje se vam to taky nebo mam naky shit volant?. Volant kozeny multi vybava style plus Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2018 Reklamace a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Je ošoupat a ošoupat, já mám taky ošoupaný volant, ale nic čemu bych se divil, mám perforovaný a tam se s tím časem musí počítat, kůže pořát pracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 (editace) Chybí indikace prázných ostrikovačů. Proboha čidlo za pár centů a oni ho tam nedaj? Proc uz rovnou neni volant za prilatek ?? Editováno: 13. Srpen 2018, autor: zwan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Nechyba. Je sucastou prednych ostrekovacov. Ani F2 ho nemala. Na oboch sa da dorobit, material cca 20€, navod tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 tak to mi nikdy nechybelo:) kapalinu doplnuji tak 2x-3xrocne. spis mam problem tu letni vcas vystrikat pred nalitim zimni. Ale v FIII FL Style uz to bude v zakladu. sice cenik o tom mlci, ale kody v konfiguratoru to tam uvadeji a i na fotkach predvadecek jsou ostrikovace viditelne. Asi nutnost pro LED svetla. takze naopak se s tim budu muset naucit zit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.