Kuchar7 Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 @bojler to myslel spíše tak, jestli tam ten USB-C konektor v zrcátku bude standard "zdarma" a nebo za tučný příplatek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Tak to tipuju 400-500 Kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 (editace) Varianta s radici pakou... Editováno: 13. Listopad 2019, autor: Martin Bednář 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 V 7.11.2019 na 14:20, Dixik2 napsal: Bude tam hlasová asistentka Laura. A její tygři? Zajímalo by mě, co všechno bude umět ovládat, protože dotykáč místo tlačítek mě irituje - například nastavení teploty. Jasně dá se použít automat a nesahat na něj, ale jde to tak napořád? AUTO klimu používám posledních 14 let v celkem čtyřech autech, ale v každém do toho pravidelně vrtám a vždy je jednodušší poslepu nahmatat kolečko nebo tlačítko než v menu nejprve najít nastavení teploty (výdechů, ECON, atd...) a pak to nastavovat. Aktivní bezpečnost jako prase, fakt - to se divím, že to v Bruselu ještě nikomu nedošlo. Asi je to tím, že ti si svoje zadky nechávají vozit a sami auto neřídili, ani nepamatují. No a USB-C, to je kapitola sama pro sebe. Počítám, že minimálně do faceliftu, ne-li do Octy V bude standardem klasické (velké) USB = na všechno bude třeba do Šáde, která v tomhle předběhla dobu, redukce a speciální kabel. Škoda... . 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Ráčí bych měl Lauru na sedadle spolujezdce a při ruce ručku. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Ovladanie ACC mohli dat na volant...a tiez tlacidlo startovania by si naslo podla mna lepsie miesto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Ten volant je opravdu hnus. Si vzpomínám ještě na dobu Felicie, kdy byl ve vyšších verzích 4 ramený volat zdůrazňován jako něco luxusního, no a teď je to přesně naopak :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Doba se mění. A v reálu se mi to docela líbilo. Záleží na vkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Přesně tak, v reálu je ten volant super. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Niekto bol vo Viedni na autosalone :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Ten volant je sice neobvyklý, ale poté, co jsem ho viděl naživo si myslím, že časem si na to lidi zvyknou, jako na ty 4 světla u OIII. A že by si OIV někdo nekoupil jen kvůli volantu to pochybuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Stále existuje hromada lidí, kterým se čtyřočka nelíbí a právě díky tomu si jí nekoupili. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Myslim, ze vetsi hromada lidi ji nafasovala... A ja bych ten volant klidne bral. Nemam s nim problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Fuj, je to hnus, nicméně to snad jde napravit připlacením za normální volant, ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Vyhřívaný volant vypadá stejně, takže tomu moc nadějí nedávám. Čistě teoreticky to pak možná půjde vyřešit aftermarket volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Měl by tam jít tříramenný sportovní multifunkční vyhřívaný volant. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Luxus volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 S volantem to bude jako se zenskejma. 100 lidi, 100 chuti :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Netuší někdo, co je na sedadlech tohle? Když už jsem si říkal, že nesmyslná kulatá opěra v Rapidu a Octavii Active/Ambition budou zprovozeny ze světa, tak to vypadá, že v IV sice budou sedadla větší, ale zase tam udělají takovéhle výstupky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 (editace) Asi výmysl pro lidi se širšími rameny :-) Třeba to nebude tak skosené, jak se na některých obrázcích zdá.... Editováno: 31. leden 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Nocni interier... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P1azer Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Já mám v O3 sportovní tříramenný volant a tahle varianta mi na prvních fotkách dávala smysl (dost často při delší trase držím volant uprostřed dole nadhmatem, takže musím mít dva prsty narvaný v tom pruchodu spodního ramene). Ale proč má tento dvouramenný dole nějaký ten pokus o ergonomii? Ve výsledku to vypadá, jako by došel materiál, tak se tam to spodní rameno vynechalo. Ale asi by to nevypadalo tak "cool", kdyby to dole bylo proste jen rovný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Já jsem byl ze soukromé O3 před FL zvyklý na 4 ramenný volant a nějak si na 3 ramenný v nové O3 FL nemůžu zvyknout (6tis km). Opřeš levý loket do dveří a prostě to tam chybí, ale je to o zvyku, dávám bolševikovi ještě měsíc, i když na něčem jezdíš 2 roky .. Takže si člověk si zvykne i na nový v O4. Za mě je to nepodstatný detail, asi je spoustu jiných důležitějších věcí .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 To se nedalo ... Simply clever volant 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.