Přejít na obsah

Dlzka dodania novej octavie


SaHo

Doporučené příspěvky

A tys to teda zaplatil, jo? Resp. měl jsi to započítáno v ceně.

Za mě to blbost není, nejraději bych si to dal taky, ale už se mi nechtělo utrácet. Jakmile neseš basu piva nebo dvě, pod autem mokrá špinavá silnice, tak se to fakt hodí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím mám zaplacenou jen zálohu a fakturu má posílat v dohledné době. Ta by už neměla obsahovat chybějící objednanou výbavu a tím pádem o to ponížená.

 

Promyslel jsem to a budu vzhledem k tomuhle pochybení + frustrace z prodlužování dodání jak výrobce tak i následně dealer žádat 2 garančky zdarma nebo minimálně plná nádrž + 1 garančka. Výbava je to sice "jen" za 13600 Kč před slevou, ale kašlu na to. Pokud mi daj nějakou kravinu, tak o mě přijdou na údržbu (na tom budou tratit ještě víc) + na ně budu kydat špínu (pravdu), kde jen to půjde... Co myslíte k tomu, co žádám?

 

Nikdy jsem s tím auto neměl a dá se bez toho žít, ale jak zmiňuješ - jsou tu situace, kdy by se to hodilo a proto jsem si to objednal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono by to nemělo být ani zaplacené. Tu kompenzaci myslím nad rámec, resp. taková sleva že to podělali a nedodají, co jsem chtěl a čekal na to 18 měsíců.

 

Auto Jarov v Praze. Údajně největší obchodní dům s autama v ČR (tvrdí to o sobě) a naivně jsem věřil, že tomu budou odpovídat zkušenosti.

Editováno: , autor: Pedro32
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No na dodělání elektrického kufru se ptal známej u karoqa v autorizáku a řekli mu, že by to nedělají, že by to bylo extrémně náročné a drahé. Nicméně pár předělávek už jsem viděl. Je to ale škoda, el. kufr je dobrá věc, ale pokud ji doteď nemáš, tak to asi takova hruza nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Citovat

Stejně jako tento týden i ten příští vypadá z pohledu výroby velmi pozitivně. Zrušených směn avizuje firma Škoda minimum. I když samozřejmě nadále platí, že situace je turbulentní a může se změnit. Prozatím nejsou na 9. kalendářní týden plánovány v MB I žádné zrušené směny. Pojede se plnou rychlostí na tři směny.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 hodinami, Hamman napsal:

Zkus schvalne nevytahovat to hned, ze to vis.. dost me zajima jestli se dealer nezacne vymlouvat na skodovku

 

Tak se k tomu postavili docela dobře. Je jasný, že budu mít nižší cenu o tu nedodanou výbavu + jako kompenzaci dostanu slevu 10 tis. Kč. Kdo za to může nikdo neví. Neříkají, že za to vyloženě může výrobce, ale ve svých objednávkách to prý mají zadané, ale chyba mohla vzniknout i někde u nich u nějakého přeťukávání objednávky další osobou nebo tak něco. Takže asi fér tvrzení.

 

Jak jsem ale před časem psal, tak se prý čas od času setkávají s tím, že jim ta auta nechodí tak, jak naobjednali. Nedávno prý třeba řešili i to, že byla jiná barva... Moc nechápu, jak se tohle v dnešní době může stávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to asi jo, raději bych měl ten elektrický kufr, ale s kompenzací jsem spokojený. Spíš jsem čekal, že mi nabídnou nějakou kravinu a já to z nich budu dolovat. Za mě tedy OK jednání a postavili se k tomu čelem.

 

O problémech s přepínáním toho zobrazení jsem neslyšel... Řeknu ti za týden (snad). :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...