Přejít na obsah

Angel eyes na Octavii 1


Danny1503

Doporučené příspěvky

Priznam se, ze jsem velmi zvedav (a mozna trochu naivne - doufam,ze ne - cekam, az je pan Kopacek "vypusti" ) a uvidime, jak moc to bude efektni a hlavne jestli vubec budou k necemu. Ale tesim se ... btw v komentarich psal, ze pristi tyden by mohli vypustit fotky, tak uvidime ... drzme pesti, at to za neco stoji (to cekani).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná by stálo za to, přezapojit to, aby to svítilo jako denní /pořádně/ jako parkovačky se mi to nelíbí.... / max jedna na večer a zbytek jako denní to jo/ přijde mi to jako cirkus svítí celej pás a ještě hlavní????? Nevím nevím...... a kvůli čočce dávat 6300,- to se mi nechce........ to je v prodejně koupím za 1000,- a implantuju je tam... lollollollol

Editováno: , autor: crazyduke
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ten "cenzurovany" obrazek je skutecna podoba svetel, nevypadaji zle, navic maji potkavacky vne svetel coz je dobre, ale dalkove a mlhovky vypadaji, jako by byly nad sebou ... Akorat se mi moc nelibi odpoved kopackovic na dotaz ohledne novych informaci a fotek, s tim, ze maji problem s patentovacim procesem a nemuzou nic zverejnit ... tohle ale mohli tusit uz predtim a zbytecne nedavat nadeje ohledne infa ... :aggressive:

Editováno: , autor: Zdenal C.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako s tatarama :D

tohle je zatím jediná fotka jak to vypadá, na pořádný fotky si musíme počkat.

post-11130-1231672702.jpg

Já přestavuju z předface, zatím zkusím sehnat za dobrý peníz obyč světla, xeny bych si nechal líbit, jenže kdybych měl dávat vše co k tomu patří, aby nebyl na technický problém tak cena by byla vesměs dvojnásobná (xeny, ostřikovače, čidla na náklápění hromada kabeláže a práce)

Editováno: , autor: -Martin-
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nooo tak to nevím... ten nepřirozený výraz toho čumáku dělají ty zahnuté led diody nahoru, jinak by to vypadalo, kdyby byly rovné... přiznám se ale, že jsem čekal že budou autu slušet víc... jiný pocit možná bude, když je budu vidět živě na autě... nebo třeba zapnuté večer... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...