Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

Dotazy a zkušenosti s interiérem

1. Zahájeno uživatelem Petrkiller,

Ahoj prodřel se mě koberec u řidiče a tak hledám nějaké nové .. poraďte Zajímaly by mě hlavně vaše zkušenosti s podkladem granulát.. na škoda eshopu píšou že se začne drolit a znečistí koberec auta .. Zalíbily se mě koberce na zakázku s různým barevným lemováním od firmy VOPI a byly i za rozumnou cenu oproti škode o 300kč levnější. Jediný problém, mají právě podklad granulát. Nikde jsem nenašel fotku zespod koberce. Všude mají fotky jen vrchu. Děkuji za rady. A co by jste vybrali vy: Stručný přehled materiálů pro výrobu textilních autokoberců Škoda Fabia 2008 ->: Autofit - materiál základní jakosti v černé nebo grafitové barvě z nízkého smyčkového vla…

• 15 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem kimmi,

Chcem sa spýtať na diel 5J1 863 082 C,je to tlmiaca výplň, dočítal som sa že je to diel pravá dolná strana prístrojovky,ale viac som sa nedozvedel.Kam sa ten diel používa na ktoré miesto a čo tlmí.

• 12 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Lkn,

Zdravim mam F2 a dneska mi zustal v ruce kolecko od spinace.. Je kvuli toho potreba menit cely spinac? Nechce se mi rozdelavat tapec nebo jit s tim do servisu. Myslite ze kdZ sjedu na vrakac, vemu to kolecko tak ho nasadim bez problemu? Dik.

• 7 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Gutlik,

V tomto tématu vám ukáži svou montáž USB zásuvky která je umístěna v tunelu pod rádiem. Jelikož jsem nebyl spokojen s připojením USB které je v originále umístěné pod kaslíkem spolujezdce. 1) Nejdříve jsem na internetu zakoupil USB zásuvku která je určena pro nabíjení do auta. Zásuvku jsem musel upravit podle svých požadavků. Jelikož je zásuvka určena pouze k nabíjení musel jsem ji rozebrat a připájet usb kabel na tišťák aby přenášela také data. Později jsem zjistil že se do mezery mezi plastem a kastly prostě nevleze tak jsem ji znovu rozebral a odštípal část tišťáku co není třeba, jelikož jde pouze o obyčejnou prodlužku stačí vám pouze část kde jsou připájené usb. …

5. Zahájeno uživatelem gondekp,

autem jsem jel 850km v noci. vzádu na sedačkách spali děti. když jsem si udělal přestávku a otevřel dveře(nechtěl jsem přitom vzbudit děti) vždy se rozsvítila lampička. nejde ji vůbec vypnout. musel jsem natvrdo vytáhnout konektor z tý lampičky. řešil to někdo? dodělat nějaký vypínač? jaký aby to ladilo barvou?

• Pozitivní
      • Negativní
    • 17 odpovědí
    • 14,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem PcGamer,

zdarec, mel uz nekdo nebo da mi sem prosim nekdo odkaz jak rozdelat vnitrni oblozeni dveri u ridice, budu menit mikrospinac v zamku tak abych vedel co me ceka. uz sem videl par navodu, ale nevim zda to bylo na dvojkovou fabku. Je pod krytem plech nebo ne?? Diky

• Pozitivní
    • 33 odpovědí
    • 37,3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem kamoulinek,

Prosím o radu.U svého roomstra jsem si za jízdy všiml, spíš pocítil, čůrkajíci vodu někde z pod palubovky na nohy.Bylo relativně sucho, tedy s deštěm to nemá co dělat, pozoroval jsem to např. až po hodině jízdy, poprvé asi před týdnem.Auto je v provozu 2 rokem.Dnes opět ovšem v mnohem větší míře.Voda (čirá kapalina bez zápachu) vytékala (při pohybu auta, tedy rozjezd, brzdění atd.) někde ze spodu pod volantem v místě cca pojistkové skříňky.Může to být v souvislosti s provozem klimatizace? Případně závada spojena s klimatizací? Případně nějaká kondenzace vody? Děkuji za názory.

• 19 odpovědí
    • 7,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Lancelote,

Zdravím roomstery, nemáte někdo tipa na dobré potahy přímo na roomstera? Raději pot a případnou špínu umáznu do nich

9. Zahájeno uživatelem cosmicboy,

Možná úplně blbej dotaz, ale nedá mi to :-). Ve spodní schránce před spolujezdcem máme ulomené takové ty pacičky na držení tužky (nevím, jak se to oficiálně jmenuje). Je nějaká možnost koupě těchto "držáčků" a výměna? Netuším, kde to sehnat, ani jestli je ten ulomený zbytek rozumně demontovatelný. Na F1 to šlo vyndat v pohodě pootočením o 90°, ale tady prostě nevím...

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Nohab,

Nevíte někdo, jak sejmout kryt, příp. celé třetí brzdové světlo na 5. dveřích? Na sklo "před něj" mi natekla voda, zaschly tam kapky a potřebuji to tam vyčistit Dík za rady.

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 9,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem peter.jesko,

Zdravím vás pani, mam vo svojej f1 sedačky z f2 sportline výškovo nastaviteľné, vyhrievané +bag, no začala vrzgat pri nerovnostiach alebo pri pohybe na nej, chcel by som demontovať plasty a skúsiť premazat, ci podlepit niektoré časti pýtal som sa na f1 stránkach no odkázali ma sem, za každú radu na demontaz plastov aj s pákou na výškové nastavenie vopred ďakujem

• 4 odpovědi
    • 4,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Peter750,

!

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem vasektuner,

Zdravím všechny a prosím o radu přestal mi fungovat vnitřní ventilator při nastartováni zečne blikat na cca 10s climatronik pak lze vše regulovat a přepínat ale nefouka žádný vzduch diagnostika hlasi ventilátor přívodu vzduchu chyba! tak se snažím na něj dostat ale nevím jak vyndal jsem horní kaslík ofuk a nejakej malej rohovej plastík dole v rohu par sroubu ale kaslík se nehne příde mi ze vede do stran k rádiu i na druhou stranu tak proto prosím o radu jak kaslík vyndat!předem díky za rady je to peklo

• 5 odpovědí
    • 8,2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Lubosss20320,

Zdravim, vie niekto nejaky navod ako vybrať panel klimatronicu? Skusal som rozne navody aj krytky okolo som dal dole ale beznadejne ziadne skrutky.... Ďakujem

• 2 odpovědi
    • 5,2tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem JozefDrahovsky,

Neobjednal som fajciarsky paket a teraz namam kam davat odpadky. Napriklad papieriky z cukrikov a podobne. Nefajcim takze s popolom problem nemam. Ma niekto fajciarsky paket a vie popisat ako je popolnik vyrieseny? respektive co odporucujete? Len tak pohadzovat odpad na stredny panel sa mi nezda najrozumnejsie.

16. Dobrý večer, jak je to s odstraněním dělící přepážky/mříže z fabie? Auto je koupeno jako N1, z toho důvodu je vzadu na oknech kufru tmavá fólie, přepážka v kufru a provedení je jen 4 místné. Z toho co jsem četl nechápu, jestli je možné to odstranit nebo ne. Auto je ve velkém techničáku napsané jako N1 s tím, že montáž mříže neprovedla Škodovka, ale tuším MTX. Někde se psalo, že je možné přepážku odmontovat, jinde že pouze u vozidel co nejsou N1 z M1, jinde zase že je to možné pokud montáž neprovede externí firma... Tak jak to teda je? Jediné o co mi jde je odstranit mříž, aby šly normálně sklápět sedačky, zbytek (místa/přehomologace na M1/fólie vzadu) nechci…

• 2 odpovědi
    • 4,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem robo_27,

Zdravím Počas mrazov som zistil že uvedené tlačidlo ostáva vysieť - resp po jeho vypnutí ostane zatlačené a len pomaličky sa dostane do svojej pôvodnej polohy. Čím viac zima tým je pohyb daného tlačidla horší. Funkcia ale funguje... Myslíte že by som to mal ísť reklamovať? Nejde mi o to či na to mám nárok alebo nie - to je jasné že mám ale ak by oprava znamenala rozobratie celej palubky tak to by som zvážil - nechcem nechať do toho zbytočne vŕtať aby mi po danej oprave palubka nevydávala rôzne zvuky.... Vie niekto ako sa dá vymeniť / opraviť dané tlačítko? ďakujem

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Bildasek09,

Zdravím všechny kdo mají ve FII \ R sportovní pedály.Uvažuju o koupi tak se chci jen zeptat jak se s nima jezdí popř jak je vyměnit za orig.?ale to je myslím jen vycvaknutí.a nacvaknutí

• Pozitivní
    • 21 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem sekyji,

Ahoj všichni, rozebíral jste někdo ovladače pro ovladání topení??? zajímá me to kvůli přesvícení interieru jestli je tam zarovka nebo diody. nemam co delat asi se pustim do přesvícení interieru. předem dík za rady

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem libor_m,

Zdravím! Chci se zeptat, zda mohu žárovky v interiéru vyměnit za LED - zda LED nebude vadit postupné zhasínání žárovek na stropě? Předpokládám, že ve schránce před spolujezdcem a v zavazadlovém prostoru to nevadí vůbec. Díky.

• Pozitivní
    • 35 odpovědí
    • 23,5tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem mr.pecoun,

tak sem se dnes odhodlal koupit textilni koberce a nelituju. int. je takovej teplejsi nez s gomou.

22. Zahájeno uživatelem Diamant,

Viem, že u predfaceliftu bol problém s dunením v telese ventilátora pri prejazde nerovností. Potom však zmenili tvar telesa ventilátora a u áut s týmto problémom sa menil celý ventilátor a bolo po probléme. O to väčšie prekvapenie však prišlo, keď to isté robí aj mne u faceliftu! Stretol sa s tým už niekto? Myslíte, že výmena ventilátora za nový (ale rovnaký, keďže novší asi neexistuje) pomôže? Mne to duní (buchoce) najvýraznejšie keď mám pustený ventilátor a idem po nerovnej ceste dole kopcom, alebo brzdím na rolete pred križovatkou. Keby ventilátor išlo vybrať nejako jednoducho, tak to už určite nejako poriešim, ale musí dole celá prístrojovka, tak to nechám na servis…

• 49 odpovědí
    • 18,3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem mls,

Po ujetí 3000 km si začíná spínací kontakt dělat co chce. Za jízdy rozsvěcí světlo v uzavřené odkládací schránce. Než to nechám znovu seřídit, nezbývá než nasadit osvědčené odpojení kontaktů od žárovky...

• Pozitivní
    • 36 odpovědí
    • 19,6tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Joly,

Dnes jsem asi po 2,5 roce jel poprve ve sve Fabii na sedadle spolujezdce a vsiml jsem si divne veci. Cela palubka je posunuta doprava. Tj. na prave strane licuje na doraz kolem A sloupku a u dveri je min, skvira. Na druhe strane je kolem sloupku mezera na dva prsty a u dveri stejne tak. Vzhledem k tomu, ze se jedna o Eleganci s Dynamicem tak mne to docela stve. Jak jste na tom u svych Fabii vy ?

25. Zahájeno uživatelem Petrkiller,

Ahoj mám problém.. roletka v kufru mě nedrží jak má .. na pravé straně se mě sam od sebe zlomil zobáček který drží roletku asi když jsem zavíral kufr s roletkou zataženou tak ono se to časem ulomilo Nejde to nějak opravit? Poraďte prosím někdo. Docela jí používám .. čekal jsem že spíš nevydrží roletka ale ono odešlo toto

• 5 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.