Ostatní
111 témat v tomto fóru
-
Ahojte, chtěl bych se zeptat - po srážce zvířete mi bylo na pojišťovnu provedeno plnění v AS Škoda - ten zatím nebudu záměrně zmiňovat. Měl se měnit přední nárazník, spolujezdcův přední blatník a přední spolujezdcův světlomet. Fakturu přikládám zde do přílohy, obrázek si můžete udělat sami. Nicméně, co mne zajímá konkrétně: Co je pracovní položka 91631500 - Cidlo radaru ser (739,20kc) ? Nevím o tom, že by můj Rapid v nárazníku onen Radar měl (mám ho od novotí, sám jsem ho konfiguroval - RV 2017 před FL, Ambition Fresh, 1.2 TSi 66kW) Dále proč mi byly demontovány dveře dle faktury a taktéž lakovány ? To se lakuje nějak do ztracena ? Od té doby …
-
- 9 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Sám vlastním MR2019 (tlumiče 01/2019, takže skutečně vyrobeno v roce 2019) a zajímalo by mě co se postupně upravovalo v MR2017 > 2018 >2019. 2017 je facelift. Tam by těch změn mělo být mnohem více. 1.0TSI, bixenony, elektrika z Fabie3, prý lepší odhlučnění (zajímalo by mě kde) atd. , ale zajímalo by mě co a jak se upravovalo pro MR2018 a MR2019. Existuje nějaký seznam úprav? Třeba pro software existují jednotlivé verze 1.1.1 > 1.2.1. > 2.2.3 atd. a u každé je seznam změn. Asi nejvíce by mě zajímalo, zda došlo k upgrade spojky či převodovky.
-
-
- 13 odpovědí
- 6,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Vím, že nádrž by měla mít 55 litrů a rezerva začít svítit při zbývajících 7 litrech (dojezd 90-120). Kolik dotankováváte, když se rozsvítí rezerva (cvaknutí pislole) ? Mě to dělá obvykle okolo 43-44 + 7 rezerva, vychází mi malá nádrž 50-52, předchozí 2 rapidy jsem při rezervě tlačil 48-50. Co vaše strojovny ?
-
-
- 8 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím Vás, začátkem roku 2022 budu mít rapida 4 roky. Bude mě tedy čekat servisní prohlídka s výměnou oleje a STK. Vzhledem tomu, že toho moc za rok nenajezdím mě již teď PP posílá na výměnu oleje. Dostal jsem v AS nabídku udělat jak prohlídku a STK při výměně oleje. Nebude to ničemu vadit? Na kolik to celé zhruba vyjde? Olej si donesu svůj, to již mám zařízeno.
-
-
- 8 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
-
-
Potřeboval bych odsát benzin z nádrže. Ne úplně do dna. Jde to u Rapida ruční pumpičkou? Jak dlouhou hadici potřebuji? Děkuji
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
-
-
Dobrý den, jsem začínající řidič a jako první auto jsem si pořídil Rapida 2019. Před týdnem jsem udělal takovou hloupost a když jsem najížděl na dálnici, tak jsem si nevšiml obrubníku, který byl předemnou (byla tma a dost sněžilo). Už jsem byl docela rozjetej, ale vedle mě byl kamión. Auto jsem zpomalil na rychlost 40-50km/h a na obrubník jsem najel pravým kole (už si nevzpomínám, jak jsem měl natočený volant). No předemnou ještě bylo nějakých 20km cesty. Celou dobu jsem byl malinko v šoku a naštvanej, že jsem tomu auto něco udělal. Když jsem dojížděl do cíle, tak jsem slyšel něco šoupat po zemi. Naštěstí to byl "jen" spojler podběhu, tak jsem ho odmontoval. N…
-
-
- 8 odpovědí
- 13,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím všechny, napadlo mě pro Ty co mají dilema jestli koupit Rapid nebo Fábii sepsat moje subjektivní postřehy. Rapid mám asi měsíc, nyní na reklamčce v servisu :-) a Fábii kombi pár dní jako náhradní auto. Oba vozy jsou vyrobené v roce 2016. Motoricky nemohu porovnávat, protože Fabi má jen základ 1.0 MPI 55kw (kombik) -jinak velmi tichý motor, podlě mě do městské džuhgle úplně stačí. Fábie Kombi III - větší kufr, ale úzký - perfektní výhled do všech stran - horší odhlučnění podvozku a dveří - může unavovat na delších cestách - málo místa vzadu na nohy - dizajn palubky je příliš tendenční, rychle zestárne a bude nemoderní, podle …
-
-
- 86 odpovědí
- 91,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím vás, chci se zeptat: jak odstraním samolepku autoprodejce, která je nalepená na zadním skle (zevnitř), aniž bych poškodil vyhřívání? Diky :)
-
- 3 odpovědi
- 5,8tis zobrazení
-
-
Zdravím Vás, mám 3 týdny nového RAPIDA a zjistil jsem 3 věci, které chci reklamovat. Vozidlo je pojízdné, samozřejmě si platím havarijní atd... V servise mi bylo řečeno, že na náhradní vůz zdarma nemám nárok!!! Každopádně, já si koupím nový vůz, který má závady a já ještě budu platit nějaké auto? Má někdo zkušenost???? Dík
-
-
- 17 odpovědí
- 19,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Před dvěma lety a třemi měsíci mi po havárii opravovali ve značkovém autoservisu karosérii. V místě sváru nyní praská lak a prasklina se rozšiřuje po celém sváru. Oprava odhadnuta na cca 10 000,-Kč. Mám dotaz. Jakou má škodovka v tomto případě lhůtu pro reklamaci? Děkuji za odpovědi.
-
- 6 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, právě jsem četl ve světě motorů dlouho očekávaný článek o rozborce rapida po 100 tisících. Musím teda uznat, že až na zakarbonované ventily a v důsledku toho pokles výkonu o pár procent jsem mile překvapen. za mě super. Elektronická verze SM stojí 21,-Kč, tak to snad každej rapiďák obětuje ?
-
-
- 27 odpovědí
- 27,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Škoda, že Rapid nebude jako liftback i v Evropě a bude jen v Rusku....... I když jsou to neofiko ilustrace, moc se mi líbí. Co vám? Já bych do něho hned šel. http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-rapid-ukazala-svuj-vzhled-na-presne-ilustraci-zname-dalsi-detaily/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&fbclid=IwAR1xcYuaiHQxOh4eA7dlIaXcrc1CDOalfS0WYbU6ZOd9QGDZ1lh7ZCXXYlo A oficiální první kresba od škodovky:
-
-
- 14 odpovědí
- 9,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, nezabýval jste se někdo montáží nezávislého topení do Rapidu? Deset let zpět jsem si nechal udělat do OI a je to zlatá věc. Doteď funguje a komfort v zimě neskutečný.Pohrávám si s myšlenkou, jestli nezkusit i do Rapida. Díky, Míra
-
- 0 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Aktualne pravdepodobne zadna svolavacka neni, ale pokud by nekdo zjistil, ze pro jeho vuz nejaka akce prave bezi, tak se podelte o informaci at i ostatni majitele Rapida muzou zkontrolovat zda se jich to take tyka. Zde je odkaz na skodovacky online system svolavacich akci: http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/test-svolavaci-akce momentalne je to mimo provoz...
-
-
- 19 odpovědí
- 13,9tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny přítomné, rád bych si objednal posledního Rapida Spacebacka, dokud to jde. Chtěl bych jednoho z posledních kousků ve verzi Style s tříhrnkem 81kW. Nevíte, do kdy prodejci přijímají objednávky? Nerad bych to prošvihl. Podle mého zjištění co prodejce, to jiná informace. Mám zkušenost s jižní Moravou - někde říkají do konce září, někde minimálně do konce roku. Pamatujete, jaká byla praxe s předešlými modely, kdy zda je představen nástupce se ještě dají objednávat výběhové modely? A poslední věc se týká MR2019. Víte někdo, zda v posledním modelovém ročníku došlo k nějakým vylepšením, doplněním/očesáním výbavy? díky za poznatky
-
-
- 76 odpovědí
- 28,6tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
ahoj lidi, prosím o nějaké rady na co se podívat, co překontrolovat. V lednu mi končí 5 let záruky a chtěl bych případně co nejvíce nedostatků odstranit v rámci záruky, máte nějaké "špeky", kde se co stalo a dá se v rámci reklamace vyměnit. Já měnil prozatím kryt řadící páky a ruční brzdy. pak spínací skříňku.
-
- 1 odpověď
- 2,4tis zobrazení
-
-
Ahoj chtěl bych se zeptat, Byl jsem na dovolené v Bulharsku a nešťastnou náhodou jsem při parkování najel na kanál a ten se při nájezdu otevřel a bouchnul mi do prahu?... Tím bych se chtěl zeptat jestli když mám auto na op.leasing měl nějak řešit a nebo to nechat.. případně jestli se na to vytahuje havarijní pojištění.. Díkes za radyv
-
-
- 7 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Pripajam zopar odkazov http://www.aliexpress.com/item/Rearview-decoration-light-bar-sticker-For-Volkswagen-vw-Jetta-MK6-Lavida-passat-B6-B7-Bora-santana/32266242751.html http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Skoda-Series-Car-Door-Lock-Buckle-Cover-Decoration-for-Skoda-Rapid-Octavia-RS-a5-a7/2041633496.html http://www.aliexpress.com/item/Dedicated-Door-Stopper-Cord-Lock-Protective-Cover-for-Skoda-Citigo-Rapid-Octavia-RS-a5-a7-Fabia/32257439298.html http://www.aliexpress.com/item/For-Volkswagen-VW-2011-2012-2013-Jetta-MK6-POLO-Tiguan-Stainless-steel-trim-Door-handle-cover/2044561888.html http://www.aliexpress.com/item/New-design-Aluminum-alloy-car-pedal-foot-rest…
-
-
- 160 odpovědí
- 47tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Ahoj, často tu čtu návody na úpravy / doplnění výbavy Rapidů, které se neobejdou bez krimpování drátů a tahání pinů. V této souvislosti by mne zajímalo: - jaké typ kleští se na tohle krimpování používá? Doma mám kleště na krimpování oček na klasické kabely, ty asi vhodné nebudou, že? - jak vypadá přípravek na vytahování pinů z konektorů a kde ho seženu? Díky!
-
- 2 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
-
Mam Rapida Spaceback 2014, 1.6 TDI, 77 Kw. Nehavarovane. Najeto 44Tisic, zaruka do konce 2018, plna serviska. parkovací senzory, ALU kola, sada zimních i letních kol, vyhřívaná sedadla, klimatizace, tempomat, palubní počítač, multifunkční volant, 6 x airbag, ABS, ASR, ESP, senzor stěračů, senzor světel, automatické denní svícení, mlhovky, centrál na DO, el. okna, el. nastavitelná-vyhřívaná zrcátka, aut. stmívatelná zrcátka, originál autorádio, bluetooth, CD, AUX, USB, kontrola tlaku pneu, tónovaná skla, Isofix, kožený paket, atd. 2x orig. klíč, STK 12/2019 Auto je po prohlidce u autorizovaneho prodejce, ktery nenasel vubec zadne zava…
-
-
- 27 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj! Pokud by se někdo chtěl podívat na celkový ceník, zde má možnost. http://www.skoda-auto.cz/CZE/Documents/Catalogue/Rapid/10_Cenik_Rapid_13_01.pdf
-
-
- 153 odpovědí
- 52tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tak tu máme prodej Rapida,chtěl bych se zeptat vás co máte vůz objednaný,kdy ho máte očekávat a jaké jsou ceny u prodejců jednotlivé motorizace s výbavou..díky všem,za vaše osobní postřehy.. P.S. neměla by mít verze Elegance bez příplatku zabezpečení?
-
-
- 2,2tis odpovědí
- 321tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Může mi někdo logicky vysvětlit, proč v nově vydaném návodu verze 11/2018 (str. 231) pro Rapid klesla maximální dosažená rychlost u motoru 1.0 TSI/81kW na 195 km/h? Ve vydání 7/2018 (str. 232) je maximálka ještě 198. Upozorňuji, že obojí hodnoty platí pro EU6AG. Změna je i u DSG. Jde asi nejzásadnější změny v novém návodě, když nepočítám, že poslední rapidy zřejmě přišly o možnost změřit měrkou na škrabce hloubku dezénu pneumatiky (návod 07/2018 str. 203 vs. 11/2018 str. 204). Došlo také ke změně pojmenování pojistek, ale to zřejmě kvůli vyřazení dieselů u posledních MR (str. 219/220). Přibyla také informace, že lze deaktivovat v servisech Škoda Connect (v úvodu brož…
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdar chlapi, chtěl jsem vás poprosit o radu, jak se postupuje při reklamaci vozu přímo Škodě. Těch poruch na Rapidu už mám tolik, že se chci na ni obrátit. Díky za každé info! :-)
-
- 11 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
-