Ano Mám Fabii 3 style rok 2016 a nic mi to nepíše . Vyměnil sem za original led, tak nevím teda , jsem druhy majitel a do této doby tam byly žárovky .🙂
Už som vymenil aj ja, tiež za Stabilus, akurát na mojich nebol žiaden nápis modrou farbou. 🤨 Stálo ma to dvacku za pár, fungujú dobre, takže spokojnosť.
Moje 2.0 TSI 140 kW (DNNA) má tiež 800 otáčok ak stojím na brzde v režime D, takže to naozaj vyzerá na nejakú vlastnosť RS-ka.
Čo sa týka odpovedí AI, to neberte ako jednoznačnú vec! Umelá inteligencia si často vymýšľa. Ak prezentujete niekde informácie z AI, tak skúste od AI získať od "nej" aj zdroj danej informácie!
Dobrý den, potřebuji poradit. Po natankování prémiového paliva na ONO mi vyskočila kontrolka motoru. Vše běží standardně a nevšiml jsem si žádných změn v chování motoru. Až dnes jsem jel do kopce cca 50 km/h a auto se na chvilku v malých otáčkách začalo trochu cukat. Nevěděl by někdo v čem může být problém ? Díky za odpovědi.
Rozvody sem nechal vyměnit jelikož sem myslel, že je problém v nich ale byly vporadku, takže zbytečná vymena a servis poté zjistil, ze jde o tzv. Westgate u turba, taková regulace, které trvá než vymezi vuli. Absolutně nevadí provozu 🤷♂️ pri studeném startu se dá sáhnout k turbu na ten díl a ověřit ze to dělá to regulační tahlo