Přejít na obsah

Motor 1.8 TSI

84 témat v tomto fóru

• 229 odpovědí
    • 118.9k zobrazení
  1. 1.8 TSI (118 kW) 1 2 3 4 116

• 2.9k odpovědí
    • 592.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 12.3k zobrazení
  2. Vaše spotřeba 1 2 3 4

• 81 odpovědí
    • 19.8k zobrazení
    • 49 odpovědí
    • 36.6k zobrazení
    • 192 odpovědí
    • 83.8k zobrazení
    • 71 odpovědí
    • 33.8k zobrazení
    • 39 odpovědí
    • 24.3k zobrazení
  3. Zapalování

• 2 odpovědi
    • 467 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 777 zobrazení
  4. Těsnění motoru

• 0 odpovědí
    • 286 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 485 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 961 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 17.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 952 zobrazení
  5. 1.8 tsi P0011

• 1 odpověď
    • 3.1k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 10.1k zobrazení
  6. Chyba p0420

• 17 odpovědí
    • 32.3k zobrazení
    • 50 odpovědí
    • 31k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 37.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Pojistku ceho a kde jsi menil ? Nereaguje co ?
    • Ahojte, chcel by som sa s vami podelit o skusenost s dorabkou kessy pre zadne dvere. nepojde o navod ale skor nejake tie postrehy. Dole prilozim nahodne fotky z montaze a video a aj PPT subor, kde som si ja pre seba spisal navod, cerpal som z videa na utube od humble mechanic kde to dorabal na golfe. vdaka patri aj @richi661     Zoznam veci:   kessy klucky-su to tie iste co v predu, cisla 5G0 837 206Q a 5G0 837 205Q pripadne sikmacka alternativa kabelaz: treba sa dostat od klucky do bstlpika od zadnych dveri a potom od B stlpika predne dvere do kessy modulu terminaly: treba terminaly male a female do B stlpika, terminaly do klucky, terminaly do kessy modulu a ukostrovacie oko (cisla ked tak snad mam) konektory: treba len ak sa robi dverova cast, ktora nie je nutna a konektor pre klucku pasky, bindre, krimpovacie klieste, terminaly do zasoby, dutinky na nadpojenie kabelaze ***cela tato cast sa da zohnat na ali. ja som zohnal v zlave za 55 EUR a to komplet kabelaz a aj klucky!   Konektor klucky ma 4 pozicie z toho jedna je uzemnenie. vodice  bud tahat popri plechu dveri a neskor origo kabelazi do B stlpika alebo na plastovej vyplni dveri vyvrtat dieru, dat tam gromet a odtial potom tahat kable cez origo grommet zadnych dvier do B stlpika. Do B stlpika zadna cast sa zapajaju vsetky 4 vodice do B stplika predna cast sa tiez zapoja 4odkial sa pokracuje do kessy modulu ktory je pod priehradkou spolujazdca. tam uz idu iba 3 vodice kedze ukostrenie sa spravi na A stlpiku dole.   Soferova strana to iste akurat ze po zapojeni B stplika prednej casti treba prahom tahat 4 vodice na spolujazdcovu stranu lebo aj tieto sa musia napojit na kessy modul a kostru. treba teda okrem ineho demontovat zadny sedak.  kostra sofer a spolujazdec sa da spojit do jedneho oka. kablovka z ALI je komplet aj s dverovym nadpojenim, ktore ako som spominal sa moze vynechat. jediny problem je ze kostra je par CM kratka a tak isto vodice ktore sa tahaju od sofera k spolujazdcovi. staci vsak skratit nadbytocnu cast spolujazdca a tieto vodice nadpojit na sofera. kostry som spojil pri b stlpiku a ukostroval som uz len cez jeden vodic na A stlpiku.   Na demontaz klucky treba vyrobit hacik alebo kupit speci naradie Odporucam zhodit aj repro vo dverach. povodne je nitovane rovno to treba ked tak odvrtat a dat tam nitovacie matice. Kabelaz od klucky treba spravne uchytit aby nezavadzala mechanizmu okna/skla. su tam rozne bowdeny cize nie je problem to uchytit Pri prevliekani kabelaze cez 2 gromety odporucam nezapaskovanu cast/zapaskovanu filc paskou to prepaskovat klasickou a streknut silikonovy sprej. vodice prichytit o tenky srobovak a spolocne to prepchat cez gromet. Kessy modul mal na mojom aute fakt kratku kabelaz a bol tam dost obmedzeny pristup. Je fajn si najpr overit fukcnost a teda zapojit len priamo klucku na kessy modul. treba vsak potom ratat ze bude treba terminaly vypichnut kvoli uprave dlzky. ak sa bude nadpajat/strihat tak mozu ostat   Vysledna cena bola u mna lahko cez 100 EUR. Cena sa vsak odvyjahlavne od toho za aku cenu zozeniete klucky vo vasej farbe. Ako som vravel kabelazje na ali a daju sa kupit aj klucky a tie prestriekat. Celkovo mi to odhadom zabralo mozno 8/10 hodin rozdelene na 4 dni   V pripade zaujmu o dorabku viem poskytnu viac detailov       VID20250320153025.mp4 kessy montazny navod.pptx
    • S touto jsem spokojen, vypada to presne jako v passatu.  A navazuje to pekne na koberec.    
    • 14cm flex kabel usbc->usba a redukce usba->usbc z alzy. 
    • @hemic vdaka za pomoc. dnes na 4ty pokus som to dal konecne von a skutocne bolo treba najpr odistit vrch. kazdopadne bol to porod.
  • Vytvořit nový...