Přejít na obsah

Motor 1.6 MPI

157 témat v tomto fóru

• 15 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 15.2k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 8.6k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
  1. Vadná nová Lambda?

• 13 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
  2. O2/1,6/MPi

• 12 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 13.2k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
  3. Asi nefunguje sytič

• 11 odpovědí
    • 5k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 14.4k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
  4. Demontaz vstriku

• 8 odpovědí
    • 12.8k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
  5. Starter octavia 1,6 75kw

• 7 odpovědí
    • 9.8k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• teď jsem.zjistovalnu prodejce, kód smartholferz u pro Sportline sedadla je 5E3061128
    • To není úplně o tom, že by Škodovka přišla s novou verzí sedaček, ale spíš to, že S4 používá sedačky z Passatu. Už jsem viděl v salonech několik S4 Sportline a žádný z nich tyhle adaptéry neměl. ETKA o nich taky nic neví. Ostatní modely se sportovními sedačkami používají pořád škodovácké provedení, proto existující adaptéry pasují třeba do K2. V konfigurátoru u výbavy Sportline nejsou v rámci Family Paketu uvedené. Na internetu není jediná fotka, která by jejich existenci dokazovala. Pokud to není úplná novinka, nesmyslím si, že momentálně něco pro tyto VW sedačky existuje. Bez jasného důkazu bych prodejce zbytečně neuháněl.
    • @JirikHL Jak se ti to povedlo sehnat, já na to čekám (měl jsme uplně první verzi, ale po přechodu na iP nefunguje s CP). Už dříve jsem se registroval jako zájemce, ale zatím nic 😕 
    • @Fanouš Ch Mám Octavii 3FL s Amundsenem. Takže asi něco podobného co ty. Taky MIB2.5. Kupoval/podpořil jsem to na indiegogo asi před 3 měsíci a na začátku července to dorazilo. Jsem s tím moc spokojen. Semtam bezdrát vypadne, ale to jsou místa, kde mám vysledované, že mi to vypadne i v O4 kde je bezdrát vestavěný. Není to chyba auta/krabičky, ale jde o nějaké rušení frekvencí okolím. Každopádně nic z toho, co popisuješ se mi neděje. Fakt jsem mile překvapen jak dobře to funguje. Rozlišení dobré, připojení do 15-25s od nastartování (nejdříve nabíhá krabička, pak se připojuje k telefonu a pak se krabička připojuje k autu) všechno rychle. Má to vlastní appku pro telefon na nějaké další nastavení a aktualizace. Je to už v podstatě třetí generace "toho samého" takže to asi postupně vylepšují. Jen teda jsem neřešil netflix atd, to jsem nikdy nepotřeboval v autě . Jen asi budeš muset počkat, až bude ta TWO+ v prodeji normálním, nejsem si jistý, jestli ty předchozí verze umí CP.
    • Pokud stále neberete čínské elektromobily vážně, zde je další důkaz, že byste měli. Uzavřený a odstrojený prototyp Xiaomi SU7 Ultra zdolal Nordschleife Nürburgringu za pouhých 6 minut a 22 sekund – o 24 sekund rychleji než jeho předchozí kolo z roku 2024. To znamená, že elektrický prototyp z Číny je na legendárním okruhu rychlejší než jakýkoli sériově vyráběný vůz – ať už na benzínový nebo jiný pohon. Vůz má úžasné parametry Po zhlédnutí čísel nás to nepřekvapilo. Tento prototyp SU7 Ultra má díky své třímotorové konfiguraci výkon 1 548 koní, což umožňuje zrychlení z 0 na 100 km/h za pouhých […] Článek Tento čínský sedan je rychlejší než všechny supersporty na Nürburgringu se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
  • Vytvořit nový...