Přejít na obsah

Motor 1.0 TSI

Nová motorizace od roku 2017

37 témat v tomto fóru

1. Motor 1.0 TSI 1 2 3 4 11

• 261 odpovědí
    • 104.4k zobrazení
    • 241 odpovědí
    • 104.3k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 68 odpovědí
    • 46.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 13.6k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 13.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6k zobrazení
  2. Chladicí kapalina

• 5 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
  3. Dlhé štartovanie

• 1 odpověď
    • 963 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
  4. Kód motoru

• 3 odpovědi
    • 4.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
  5. Kratší převody 1.0 TSI

• 2 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.9k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 14k zobrazení
  6. Spotřeba oleje

• 4 odpovědi
    • 6.6k zobrazení
  7. Spotřeba paliva 1.0 TSI 1 2 3 4 8

• 178 odpovědí
    • 50.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Je to pravda, zde se sekce Karoq... Ale stejně mně dotaz vrtá hlavou, co se kalibruje na čelním skle? Vždyť kamera je, tuším v zrcátku a přes to čelní sklo má jen průhled, ne? Nebo se mýlím? Mně při výměně čelního skla nekalibrovali nic, vyměnili sklo a bylo to... A všechno fungovalo bez problémů..
    • Nevíte někdo kde, nebo s kým se dá řešit problém, resp. chyba v mapových podkladech vestavěné navigace? Prostě zadáte adresu hotelu, navigace hotel hotel zná, naviguje do konkrétního města a tam vás zavede do nějaké vilové čtvrti před nějaký soukromý barák a tvrdí, že jsem u toho hotelu...😒 Odtud mne pak musely vyvézt Mapy.cz cca 8 km na druhý konec tohoto města, přímo před ten hotel...😀 
    • Hello everyone, I have a Škoda Scala with Bolero SW MEN3_EU_SK370_P0113P / MU0469. Can someone please share public Google Drive or Mega.nz links for firmware updates: MU0742 → MU1760 → MU1798 → MU1800? Thanks in advance!  
    • Tak v návodu nic nebylo ale konečně jsem měl čas to pořádně najít.    je to v úvodní obrazovce s připojením telefonu a dole je nastaveni a tam je možnost vybrat čím má byt který telefon připojen.    ale hezky schované.    nás původní Kodiaq jen zmáčknu přepnutí a byl klid. 
    • @suri. máte TDI na firme? vedel by si mi dať odsledovať teploty oleja na diaľnici?
  • Vytvořit nový...