Pawouk Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Netahejte sem jiná auta, která mohou mít odlišnou výbavu. Co je Traffic Jam Assist lze snadno vygooglit, to snad nemůže být takový problém. https://www.skoda-storyboard.com/cs/assistance_system-traffic_jam/ https://www.autorevue.cz/asistent-pro-jizdu-v-kolone-z-vlastniho-pohledu-skutecne-se-na-nej-da-spolehnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Trafic Jam Assist nemohou mít auta bet elektrické ruční brzdy. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 (editace) Díky? Přitom do městského crossoveru dost užitečná funkce.? Jo a když uz jsme teda u toho, jaká barva se podle Vás hodí ke Kamzikovi nejvíc? Za mě Modrá titan a stříbrná briliant. Pawouku neuděláme nové téma?? Editováno: 2. Únor 2020, autor: xtrack 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Šedá steel. Nejde na ní vidět špína. A je málo kde vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalik73 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 U mě modrá titan, ale bude červená Velvet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 u mě také modrá titan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba Machura Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Ahoj. Jak jste spokojeni s full-led světlomety? Moc se mi nelíbí ten ZLOM po pár metrech. Vlastně do míst, kam normálně koukám, už mám tmu. (ve videu to řeší v čase 2:05 https://www.youtube.com/watch?v=lFr4PjYYkSQ&fbclid=IwAR3unP5tZvlLE-Iuf-aPnDPaxsxJEgz4s5dSjjF-u1Nsheqpg0xvyEZvyHk ) Řeší to taky někdo a popř. šly by světlomety zvednout? Do servisu se aktuálně nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Řešení je světla lehce zvednout (půl otáčky). Nicméně v situaci na fotce máš mít dálkový a problém vyřešen. A ano, LED světla mají velmi ostrý přechod do černočerné tmy. Ale po čase si zvykneš jezdit s FLA a je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Tak už zmizla rally green z konfiguratoru. Asi brzo bude zelená mamba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Tak jen na Scoutline... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 A nový volant od MR 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Neví někdo zda ten volant bude kapacitní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Před hodinou, RDMBR napsal: Tak jen na Scoutline... Takhle vypadá v reálu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 tak ta je dobře jedovatá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 mooc pěkná a silně návyková.asi ji chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Kamiq na plyn skladem ještě v zelené. https://www.tipcars.com/skoda-kamiq/hatchback/cng/skoda-kamiq-style-1-0tgi-66kw-35080560.html?fotogalerie=2 Problém s padáním opěradla se tu objevuje také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Tak a Kamzík je už doma. Bílá metalíza 1,0TSI 85kw manuál. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalik73 Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Blahopřeji a ať slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 tak ať slouží bez problémů :) dodání koukám u tebe 3 měsíce, já čekám už 4 a stále nic :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubAsgard Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Tak to jsme dva. Už jsem začal být netrpělivý, tak jsem se proaktivně poptal. A místo, abych se dozvěděl, že to bude dříve, tak mi odpověděli, že až o měsíc později, než bylo řečeno při objednávce, tedy konec května. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 já měl mít výrobu 7-9 týden, tak tam v pondělí zavolám jak to vypadá, to už by měli vědět přesnější termín.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxipess Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Tak Kamiq doma, 1.5 TSI, červená plus černé disky. Na fotkách ta barva nevypadá moc dobře, ale v reálu super. Normálně bych červené auto nebral, ale když jsem to viděl tak to musela být tato a navíc je to pro ženu. Z výroby je to s letníma pneu. Doba dodání 6 týdnů, původně to mělo být více, ale nějak se to zvrtlo... První jízdní dojmy zatím OK, je to malé, velmi obratné a docela zábavné s tím motorem 110 kw. Infotainment, škoda connect, navigace -- nějak to funguje, ale je to překomplikované, pomalé a ne vše co je v manuálu/propagačních materiálech tak funguje -- zatím blbosti, jako třeba mizící hodiny (na některých obrazovkách prostě nejsou), nemožnost zadávat cílová místa-trasy z mobilu, neukazují se rozsvícená světla, jenom dálková. Menší kufr než ix20 -- nedají se do něho dát 4 pneu, musíte složit sedačky. Co mě naopak mile překvapilo, bylo napojení bezdrátově apple car -- na poprvé a bez komplikací a mobil se nabíjí bezdrátově, dobrý síťový program i zarážky do kufru na suchý zip. Tolik první dojmy po pár desítkách km a několika hodinách rozcházení škoda connect. Teď mě čeká 750 km, tak to jdu zajet, než to plně svěřím ženě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Nějaké fotečky by bodly ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petroch Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 V 13. 2. 2020 na 8:34, RDMBR napsal: A nový volant od MR 2021 Kdy se bude lámat novy mr2021? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 @Petroch nový MR se láme přibližně v červnu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.