Přejít na obsah

Kodování Octavie IV


Dixik2

Doporučené příspěvky

@deto Mam Travel Assist, Emergency Assist, DSG. Za mna je TA super vec, lenze ho zapinam len vtedy ked na neho naozaj mam naladu a nervy. Akonahle ho aktivujem tak sa vyrazne skrati interval kedy auto musi zaregistrovat ze drzim volant. Bez zapnuteho TA som doteraz nezistil aka je to presne doba, ale je to minimalne 30s a mozno aj viac, resp. asi sa rovno aktivuje namiesto toho uz EA. So zapnutym TA treba volant poriadne drzat alebo prechytit kazdych 7-10s alebo kolko to je a to je naozaj velka otrava.

 

Za mna teda by bolo ideal keby sa Travel assist interval dal kodovanim predlzit povedzme na 30-60s (10min je extrem) a tym padom by sa nemala vyraznejsie obmedzit ani funkcionalita emergency assist nie?

 

Mimochodom horlivo ocakavam black friday zlavu na OBD11 a konecne kupujem aj ja :)

Editováno: , autor: Nesh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ladik1983 To bolo na mna? Na to si ako prisiel ze mam vadny volant? Takto to podla mna funguje standardne. Mimochodom volant mi menili na jar (kvoli tym klasickym TA vypadkom, este vtedy neexistovala SW oprava) a uplne rovnako sa to spravalo so starym aj s novym volantom, pri aktivovani TA musis ovela castejsie (pod 10s) chytat volant ako ked nie je zapnuty. Rovnake spravanie som videl vo videorecenziach a komentaroch od ludi... Takze ako som pisal bolo by super keby toto niekto vedel prekodovat :)

 

Edit: nebudem sa dalej vyjadrovat k tymto tvojim nezmyslom, neni to pravda, sam si protirecis a je to mimo temy.

Editováno: , autor: Nesh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, takže celý problém je v tom, že chceš řídit auto bez držení volantu, a ono tě to prostě nenechá 🤣🤣🤣 tak to potom jo. 

 

Jinak to rozhodně není standardní chování travel assistu s kapacitním volantem. A už vůbec není standardní, že vyskakuje  hláška o držení volantu bez aktivavaneho TA, to je úplná blbost. 

Editováno: , autor: ladik1983
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj chlapi. Projel jsem každou  stránku tady ve vlákně, stránky výrobce (cz i en) i aplikaci ale stejně se radši zeptám než to koupím . Koukám po obd eleven hlavně kvůli ,, tunění” ovečky , ale dneska jsem byl kvůli něčemu v servisu ( neautorizák) a zjistili jsme že se s ani jednou diagnostikou do toho auta nedostaneme. Chceme /chci změnu intervalu výměny oleje(30 na 15) , vymazání intervalu jako že je tam nový olej a hlavně  možnost ovládat parkovací brzdu kvůli výměně kotoučů ( včetně adaptace ). V aplikaci jsem většinu našel ( až na tu adaptaci po výměně kotoučů ) ale to co jsem našel nenajdu na stránkách výrobce tak nevím abych to pak nespojil a nezjistil že to nejde … 

někdo nějaký ,,servisní “ zkušenosti ? 😀 

(ps: doufám že nepíšu úplně OT) 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Ahojte. Prave som si kupil OIV 2020 MR21 a mam kupeny carscanner. Doteraz som mal OIII zial tu uz nic nenakodujem ako som zistil. Potreboval by som poradit alebo niekoho kto by mi to urobil BA okolie. Teplota oleja, RS AID a podobne. Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. I u mě už došlo po 5 letech k upgradu z O3 FL na O4. Jsem z O3 zvyklý na adaptivní vedení v pruzích a teď mám bohužel pouze obyčejný Lane asist bez té adaptivní funkce. Pomůže mi někdo? Praha, jižní čechy, Vysočina, Pardubicko? + rád bych měl dokodovan i obyčejný tempomat, teď mám adaptivní. Mám MY23 O4 2,0 TDI 110 DSG.

 

Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem okolí Klatov , tak že moc nepomůžu s Line Assistant ale co se start stop týče , někde jsem tu viděl nějakou šílenost s přepojováním kabelů u pojistek a nebo to můžeš udělat jako já. Vedle baterky vytáhnout konektor který (jestli dobře chápu ) slouží k měření napětí pro ten systém no a když to nemůže měřit tak to nefunguje. Akorát v menu- stav vozidla je závada start stop a po zastavení , kupodivu jen někdy , vyskočí okénko přes jeden budík že je závada na start stop. To ale zmizí za pár vteřin.  Jinak nikde nic nesvítí ani neotravuje. Za mě jednoduché a funkční. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...