Chloop Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Tak dík za zchlazení nadšení. Co to tedy může znamenat? Ať to znamená cokoli tak auto je někde na výrobní lince, nebo na jejím konci ne? Jakože existuje a třeba do měsíce ho uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 No dřív to tak bylo .. oplastování scoutů (a podobných variant) se nedělalo ve fabrice, ale "ex-post" po výrobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 před 5 minutami, Chloop napsal: Tak dík za zchlazení nadšení. Co to tedy může znamenat? Ať to znamená cokoli tak auto je někde na výrobní lince, nebo na jejím konci ne? Jakože existuje a třeba do měsíce ho uvidím. To znamená, že prodejce je absolutně mimo mísu a možná žije v minulosti, jak píše @Tragedie_v_JZD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Nejezdí dealer už rok v tvém autě a jen neví, jak ti to má říct, tak vymýšlí tyhle informace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Dostal jsem od prodejce VIN a @Hamman (ještě jednou díky moc) mi dodal info, že auto bylo včera v 7 vyrobeno a že už je z linky fuč. Takže jen ten můj prodejce je nějaký zmatený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Tak hlavně že je vyrobený a nejspíš na cestě k dealerovi :) Připravuj šampaňské ;) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 To je ještě předčasný. Uvidíme co tam bude a co ne. A hlavně co bude fungovat a co ne. Zatím vím, že bude chybět Area View. Snad nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 To je stejně hrozný, když člověk po "letech" čekání ještě musí počítat s tím, že nějaká výbava může chybět... 🤦♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 (editace) Přátelé. Tak včera 7.10. jsem se dočkal :) a dnes 8.10. slavím narozeniny. Je to skvělá náhoda. RS TSI DSG, mamba, 120 let ms, plná výbava krom tažného. Moje první poznatky: Canton oproti O3 RS zase hraje, HUD je skvělá věc, DCC ohromilo, no a nyní nechápu, jak jsem mohl doteď žít bez matrix LED. Všechna chvála, která na ně byla vyřčena je oprávněná! Všem přeji, ať se brzy dočkáte! Editováno: 7. Říjen 2022, autor: iphonik4 13 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 prodloužení dodání Octavie o další rok - zajímavý článek na Autoforum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 Tohle je tady už po třetí… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 Článok je síce zaujímavý, ale vôbec nerieši fakt, že emisné pokuty sú už dávno premietnuté do cien nových áut, a aj preto je nárast ceny pri výkonnejších motorizáciách neprimeraný k tomu než o koľko je auto výkonnejšie a práve kvôli tomuto za posledné roky najviac zdraželi najmenšie autá. Takže zákazka 100 Kodiaqov RS by automobilku určite nedoviedla do krachu, lebo tie emisné pokuty sú započítané do predajnej ceny každého auta a zákazník ich tým pádom zaplatí. Tým pádom je problémom iba to, že automobilky špekulujú a keď už nedokážu dodať autá v takom počte aký je dopyt, tak sa rozhodli, že si zákazníkov vyberajú prakticky podľa toho, kto je ochotný za auto zaplatiť viac a nezaujíma ich, že naserú ľudí ktorí na auto už čakajú pomaly rok. Vzhľadom na to, že už tu nemáme režim spred roku 89, problémom je vlastne to, že ČOI/SOI alebo iný v tejto veci kompetentný úrad kvôli takémuto správaniu neklepne automobilke po prstoch a (s ohľadom na výrobné procesy) nedonúti ich dodržiavať poradie vybavenia objednávok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 před 6 hodinami, f.r.a.n.t.a napsal: prodloužení dodání Octavie o další rok - zajímavý článek na Autoforum Kdyby sis pročetl i předešlé komentáře, zjistil bys, že to tady už je. Viz. co ti psal i @Sebasten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 před 23 hodinami, Jan R. napsal: To máš odkud? :) Chybí mi další sloupec - "Násobitel", aby to bylo pravdivé. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 To je interní na zaměstnanecký operák. Pro zákazníky trochu déle, jen pro představu co čekat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 Tak potom ty nízké čekací doby dávají smysl. DO zaměstnaneckého operáku holt nedávají žádné problematické komponenty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 Karoqa FL ale dva salony dodají do března bez změny skladovky, co mi řekli, lišit se to tolik nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 On 10/7/2022 at 11:47 AM, Chloop said: Dostal jsem od prodejce VIN a @Hamman (ještě jednou díky moc) mi dodal info, že auto bylo včera v 7 vyrobeno a že už je z linky fuč. Takže jen ten můj prodejce je nějaký zmatený. Tak mi teď volal prodejce. Auto je u něj. Zítra zaplatím fakturu a začátkem příštího týdne bude připravené k vyzvednutí. Chci přezout gumy a nainstalovat pravé zatmavovací zrcátko a dřív ho na dílnu nedostanou. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 @Chloopmohu poprosit o cenu za to zatmavovací zrcátko? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 Mrkni na eshop Škody. Záleží jestli máš kontrolu mrtvého úhlu a jestli je zrcátko elektrické. Je to od 3700 do 4327. https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/automaticky-stmivatelne-zrcatko-spolujezdce/p/5E4072538C https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/automaticky-stmivatelne-zrcatko-spolujezdce/p/5E4072538A https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/automaticky-stmivatelne-zrcatko-spolujezdce/p/5E4072538 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.semora Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 (editace) Mrtvý úhel se už dává zboku do zrcátka, ne na sklíčko. Nebo to je jen u některých verzí? edit// že já vždy píšu než čtu :D Je to pod tím odkazem, akorát to teda nezáleží na mrtvém úhlu, ale na asistentovi změny jízdního pruhu. Editováno: 10. Říjen 2022, autor: roman.semora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 U Octavie vždy z vnitřního boku. Podle mě je to lepší. Spoustu aut to má na vnějším okraji sklíčka a člověk si to pak plete s blinkrem, který taky bliká na vnějším okraji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 Takže dnes dotaz do škodovky na termín dodání. Nyní běží 17. měsíc od objednání. A předpokládaný termíny výroby je únor 2023. Jakooooo..... 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 Automat? @Hammannemáš přístup k nějaké obecné statistice, že manuály jsou třeba do 14 měsíců a automaty do dvou let? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.