Přejít na obsah

Octavia IV FL


Rapid1.0

Doporučené příspěvky

Ta guma / plast ve spodní části nárazníku + absence mlhovek mě nutí napsat - "nic moc" :D Hlavně takhle v detailu. Jediné co bych bral je ten větší infotainment a s otazníkem ta světla. Nevypadají špatně. Jinak mi nepřijde, že by se ve FL něco změnilo nebo změnilo k lepšímu.

Editováno: , autor: Pedro32
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za fotky.

Zatim jsem FL nazivo nevidel 🙂, ale porad se mi proste ten design prednich svetel nelibi. A na zaklade novejsich,  nestudiovych fotek myslim, ze nazor nezmenim. Proste ty linie DRL jsou nesoumerne, nejsou ve stejnem uhlu a jeste ta linka dolu do narazniku... (Uz na ruzny uhel predFL DRL jsem si chvili zvykal :-))

 

Ty plasty okolo toho vykousnuteho svetla, ruzne sklony casti atd. 😞

image_2024-03-01_205118916.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, bunicek napsal:

Už je v konfigurátoru DSG

Díky za info. Zrovna jsem na to taky narazil. Nevíte, proč nemůže být v CZ konfigurátoru normální výběr jako v tom německém? Ať si klidně dají First edition, ale proč není možné dodat tažné, winter packet a další. My jsme fakt trh 3. světa i pro “tuzemskou” automobilku. Nechápu…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážně o O IV FL uvažuju, možná by mi vyhovovala výbava First Edition Ultimate. Konfigurátor nevypisuje celou výbavu, a to co uvádí mi přijde částečně v rozporu, než jak je psaná výbava v ceníku. Těžko se mi to porovnává a aktuálním modelem, zejména v oblasti asistentů. Nevím, jestli nemám počkat na standardní nabídku v konfigurátoru. Než bych si O IV objednal, bylo by nejlepší, kdybych jí mohl někde vidět na vlastní oči. Neví někdo, kdy bude u prodejců alespoň jako předváděčka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Buď je to jako obvykle dočasný stav související s náběhem FL nebo možná fleetovou lakovnu už kuchnou úplně. Superb se montuje na Slovensku, u jiných modelů zvláštní lakování při generační obměně ani nenaběhlo. Přece je potřeba "redukovat komplexitu". Takže se budou vydávat cynické PR články o podpoře rozmanitosti, ale barvy budou za chvilku tři..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče toho lakování, tak na infolince mi řekli, že informace o dostupnosti zvláštního lakování není známá. Takže neví, nebo spíš nechcou říct, zda bude a kdy, či  jestli nebude vůbec. To samé mi řekl  dealer. Nechápu tenhle přístup. Podle mně určitě dobře ví jak to s ním je nebo bude. Akorát to z nějakého důvodu tají. Jsem ochotný počkat jak se situace vyvrbí, ale určitě ne půl roku.

 

Před  faceliftová verze už nejde objednat. 

Editováno: , autor: kusiks
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je docela škoda. First Edition Ultimate mi jinak docela vyhovuje a asi půjdu příští týden objednat. Autosalon má dostat předváděčku cca za 14 dní, ale nerad bych čekal tak dlouho, až to nepůjde objednat. Když jsem zkusil konfigurovat Top Selection, tak jsem byl s nižší výbavou (ani nejde úplně dorovnat s First Edition - anebo popis výbavy nedokážu úplně porovnat) na vyšší ceně. Ještě jsem zjistil, že součástí výbavy není asistent vyparkování. Na Scale ho mám a při vyjíždění z řady je to dobrý pomocník. Určitě lepší, než např. povinné hlídání únavy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...