Ozivim temu prechodu z 235/45 R18 na 245/45 R18. Bude to ok na original diskoch cassiopeia? Podla roznych kalkulaciek tam nieje velky rozdiel a malo by to pasovat. Dovod lepsie ceny pneu a pocitovo nejaky "placebo efekt" ze aj ten 1 cm sirky nieco spravi a auto bude lepsie sediet. Nerozumiem celkom preco ma Sup take "uzke" pneu ked napr. Insignie maju bezne 245, Arteony tiez a napr niektore nepremiove SUV ako Tiguan, Kodiaq aj 255. Hlavne ak ma clovek najsilnejsiu motorizaciu.
ja som skor narazal na to ze scala urcite dokaze vzadu brzdit a nepotrebuje na to ziadne radary pre side assist. ano terminologia je na scale manevrovacia brzda aj ked tie nazvoslovia sa casto v skodovke menia podla modelov, staci si pozriet ofiko videa od skodovky na utube...a pred FL scala tuto funkciu ma a treba ju pri pred FL zapnut cez infotainment v menu manevorvanie+parkovanie. side assist ako iste vies brzdi prakticky rovnako akurat ze prijima data cez radary a teda ma ta brzda vacsi dosah. inak cakam kedy to tu moderator premaze ked sa zase v kodovani riesia asistencne systemy...