Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI CR

180 témat v tomto fóru

• 30 odpovědí
    • 168.5k zobrazení
    • 158 odpovědí
    • 121.2k zobrazení
    • 194 odpovědí
    • 85.6k zobrazení
  1. 2.0 TDI CR DPF (103 kW) 1 2 3

• 55 odpovědí
    • 79.9k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 32.8k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 32.7k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 25.5k zobrazení
  2. DPF - vypalování 1 2 3 4

• 75 odpovědí
    • 77.8k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 72.8k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 65.5k zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 47k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 39.6k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 38.6k zobrazení
    • 39 odpovědí
    • 33k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 28.4k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 24.4k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 23.3k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 23.1k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 22k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 21.6k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 21.2k zobrazení
  3. divne, suchajuce zvuky 1 2

• 41 odpovědí
    • 20.9k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 20.7k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 19.4k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 18.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Za normálnych okolností nie je potrebné kalibrovať kameru ( hlavne u Škodovky ) Čelné sklo nebolo originál,tak bolo nutné nutné kameru skalibrovať ,(zrejme držiak kamery na čelnom skle nebol presne na svojom mieste)
    • a s prepacenim na keru pi*u sa vypytujes ked ti poviem realne skusenosti a aj tak si to vyriesis po svojom ... poznam xyz aut , scaly , oct4 ktore sa hriali ako besne a po vymene chladicov ok ... stare auta mali tieto problemy len okrajove , zrejme mali lepsiu dimenzaciu chladicov ... je tam milion plastovych sani , kokotne mriezky masky , vsetko co tam vleti tam ostane ... ked menim klima chladic na mqb aute ze ma 6+ rokov a dam ho dole tak je tam bordel jak svina pod nim , rebierka polamane zabite , polovicka vzduchu ide mimo ...  ja vydavky takto neratam lebo ratat co som mohol a neurobil inak akosi nema zmysel , najlepsie nedat ani korunu a neriesit kym to ide, takym ludom to vydrzi najlepsie ... mna zivot naucil ze ak daco chcem musim si to kupit a nelamentujem nad tym ... a bud chcem a potrebujem alebo je to rozmach 
    • Zdravím hoši, potřebuji pomoct, začalo mi takhle divně cvakat TSI od strany rozvodu  Takže se vše rozebralo, dala se nová rozvodová sada a cvakání je furt stejné Udělal jsem někde chybu nebo na co tenhle motor trpí? Jezdi krásně jen to cvakání, pouze při puštění plynu  IMG_0190.mov
    • Mám Toledo IV takže stejná technika jako Rapid. Mám senzory vepředu i vzadu. Mám tam i tlačítko pro deaktivaci park. asistenta, ale kdo má na to pořád myslet než vystoupím z auta, že? Lepší by bylo kdyby se to deaktivovalo po zatažení ruční brzdy automaticky
    • Ahoj kluci moc prosím dal by někdo funkčí odkaz na nový sw pro columbuse děkuji moc 🙂 ted mám momentálně co je na fotkách 
  • Vytvořit nový...