Jestli tam je ta chyba 00229 – Refrigerant Pressure pořád, tak to bude špatnej tlakovej snímač na trubce klimatizace. Dá se vyměnit bez vypouštění chladiva.
› Škoda Auto oslavuje na letošním ročníku vrcholné cyklistické akce 130 let od svého založení v roce 1895, kdy zahájila činnost výrobou jízdních kol › Česká automobilka poskytne pro Tour de France flotilu až 225 elektrifikovaných doprovodných vozidel, kterou tvoří plně elektrické a plug-in hybridní modely› Nová Škoda Enyaq se bude střídat s vozem Superb iV jako „červený vůz“ ředitele Tour› Oddělení Škoda Design již popatnácté dodá křišťálové trofeje pro vítěze celkové, bodovací a vrchařské klasifikace i pro nejlepšího mladého jezdce Tour de France Zítra začíná 112. ročník Tour de France, nejvěhlasnějšího etapového závodu na světě, a Škoda Auto se k němu připojuje jako hlavní partner – již po 22. v řadě. Automobilka […]
Článek Škoda Auto oslavuje 130 let historie jako hlavní partner Tour de France se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
Dobrý den
dostalo se mi do ruky rádio z bmw e46 a zajímalo by mě jestli se da nějak připojit do felicie.
tady ten konektor mám ve felicii a tady ten druhý je na rádiu
v autoelektrice se vůbec nevyznám takže předem děkuji za rady.