Přejít na obsah

24 témat v tomto fóru

• 118 odpovědí
    • 85.4k zobrazení
  1. Motor 1,5 TSI EA 211 evo 1 2 3

• 61 odpovědí
    • 85.7k zobrazení
  2. Vaše spotřeba 1 2 3 4 13

• 300 odpovědí
    • 112.2k zobrazení
    • 228 odpovědí
    • 113.8k zobrazení
  3. 1,5 TSI EA 211evo2

• 7 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 1.3k odpovědí
    • 348.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 11.4k zobrazení
  4. Chiptuning

• 4 odpovědi
    • 10.1k zobrazení
  5. Chyba EPC

• 22 odpovědí
    • 16k zobrazení
  6. Chyba VCDS 32794

• 0 odpovědí
    • 284 zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 12.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 26.4k zobrazení
  7. Hlučnost motoru

• 2 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
  8. Kape mi voda z priruby

• 3 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  9. Kolísanie otáčok

• 19 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
  10. Kryt motora

• 11 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
    • 38 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
  11. Problém se startem

• 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 14.7k zobrazení
  12. Teplota motoru

• 14 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 6.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• @karrak Vývojáři nemají dobrý vztah mezi sebou. Nelze měnit spouštěč na jejich kabelech, hrozí blokace kabelu. Všechno se dá obejít a hacknout, ale to nikdo nechce dělat. Smartlink lze aktivovat s VCDS, ale je třeba heknout jedničku a pak už vesele můžeš nahrát swap kody jaký chceš. Zálohy řídicích jednotek fungují a vrátí ti vše do stavu, jak je máš aktuálně nastaveno při zálohování. Není třeba to používat, aby se změny provedly všude, stačí se podívat, co bylo změněno a vrátit to manuálně zpět. Doporučuji si uložit ve formátu Hex (pro automatické vrácení změn) + formát CSV, pro manuální porovnání. FLY-V2 PLUS oproti VIIPlusLoader? Je v rychlosti a stabilitě a byznysu FLY-V2 PLUS bude vždy o krok vpřed, neboť vývojáři se nyní věnují více této verzi, samozřejmě i VIIPlusLoader bude nadále běžet a dostávat nové a nové aktualizace, protože to co mají vyrobeny musí vše prodat. Tým nechci říci, že přestali vyrábět VCDS s VIIPlusLoaderem. Verzi V2PP nedoporučuji kupovat. @1ada Na FLY kabelu můžeš spouštět různé verze VCDS, ale je třeba to spouštět se správným loaderem, který byl vytvořen společně s danou verzí VCDS. Stačí mi napsat jakou verzi potřebuješ a jazyk a pošlu ti odkaz ke stažení s návodem k požívání jedním loaderem různých jazyků VCDS. @peewee183 Jaký kód jste zkoušeli zadat 20103? A co jste chtěl provádět v A5? @McMatej Pošlete mi scan z 17 a 5f. @mysak44 Pošlete fotku desky kabelu. @mirekcafa Ano tento kabel je verze s VIIPlusLoaderem, který funguje perfektně. @JindraHyrda VIS už neposílám, pouze Loader+Software. @MontyFR Nejnovější verze je 10713. Odkaz ti pošlu v soukromé zprávě, klidně mi napiš, když ho budeš potřebovat.   @IceKiller Doporučil bych ten starší typ nepoužívat. Pouze ten s chipsetem STM32F429VET6. Napiš co bys chtěl nakodovat a pošlu ti návod na test😉
    • jedna jednotka VCDS se mi podařila rozjet a aktualizovat. a tak bych rád zkusil i nějaké programování a nastavení. je někde podrobnější návod abych mohl zkusit co se podařilo tobě? nerad bych to odvařil nebo něco udělal blbě. díky.
    • Panove prosim netusite nekdo jakou duhovyrobu pruzin pro Sportlina Tdi dsg 4x4 koupit? Idealne s nejakym odkazem... potazmo co stoji original? jdu menit neco na podvozku, tak zvazuju udelat i pruziny. predem dekuju...
    • Mam exclusive selection combi dodani 4/2025 a taky nemam cargo elementy ani sitovy program
    • No muzes mit prece AA bezdratove akorat pripojis kabel aby se nabijel telefon. Takhle to pouzivam ja, ale i tak se telefon zahriva jako prase 😀. Nebo dalsi vec ze zakazes v telefonu AA a budes pouzivat jen prehravani hudby a telefonovani pres BT
  • Vytvořit nový...