miklisek Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Jo, holt úspory...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Cekal nekdo, ze bude mit Fabia neco, co ma Octavia jen ve vybave Elegance a vys? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Je to taková mula mezi R a OIII, nevím no, jestli to teda zabijou klikama co má OIII tak nevím tedaPodívej se pořádně na fotky zepředu a zezadu a v bočním profilu ty kliky z OIII rázem uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Já mám takovej pocit, že se škodováci nechávali slyšet, že F3 bude mít velmi netradiční zadek. Já na tom teda nic moc netradičního nevidím. Tvar světel nejspíš falešnej nebude, když je tam i viditelný C prosvícení. No zatím mi to připadá jako taková šiřší a hranatější F2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Ja mám zo SME.sk informáciu že MQB bude tak neviem. Sú tam aj foto http://auto.sme.sk/c/7209886/pozrite-si-prve-fotky-novej-skody-fabia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Jestli do fabi III VW plánuje new motory EA211, tak je bez změny platformy pod kapotu nedostane... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) zadek - ten previs - ala vision C predne svetla podla mna detto v style ako vision C mne to vcelku pride ako facelift FII, nevidim v tom nic sirsie a nizsie .. ako ohlasovali skodovaci ... a zas male kolecka obrovska masa plechu a tym vykrivenim spodnej hrany zadnych dveri bocnych .. este umocnuju pocit malickych koliesok palubovku by som tie cakal v dizajne ala Rapid / octavia .. Editováno: 21. Květen 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Co je ale přímo hnusný (a to vidím i teď skrze to maskování) je ta základní varianta předních světel. Je to takový prázdný a bez výrazu, když tam není ta čočka. Nelíbí se mně to ani na současný Fabii/Octavii/Yetim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 osobne som viac zvedavý aká bude Fabia Combi, pretože na prvých renderoch ako by mala vyzerať tak to bola zmenšenina VW Golf Variant zo vzhladom Rapidu a to sa mi celkom páčilo. Mohla by konečne dostať Xenony aj za príplatok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Platforma by měla být původní a zřejmě s malými úpravami třeba pro upevnění motoru atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Jestli do fabi III VW plánuje new motory EA211, tak je bez změny platformy pod kapotu nedostane... Stačí ak použijú to, čo už roky používa aktuálne Polo a Ibiza. Aktuálne Polo po poslednom FL už používa aj motory EA211, a dokonca aj s výkonom 110 koní, tak možno dajú toto namiesto MQB. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Upřímě jsem čekal, že se zopakuje něco jako když po felicii přišla první Fabia. Ale to byla jiná doba, Škoda se drala nahoru a mohla si v rámci koncernu dovolit daleko víc. Pamatuji si na mého strejdu - hrdého novopečeného majitele VW Polo (toho technicky shodného s FI) jak užasle zíral na provedení interiíru (ambiente) - měkčené plasty, čalounění... To Polo nemělo. Pak si s tím i - poprvé s fabií 1.4mpi - sjel a proti jeho HTP 40kw se zapnutou klimou jen chválil. No jo ty doby jsou už asi pryč. Dnes už se holt nestaví bytelná auta na věky s nezničitelnými motory. Ale stále pevně věřím, že v rámci třídy bude FIII jistě celkovou kvalitou (pokud se povedou nová TSI) čnít vysoko nad konkurenci z itálie, francie, z východu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Však jo - protože to, co používá jako platformu aktuálně vyráběná F II, se pro montáž nejnovějších agregátů použít nedá - aspoň ne bez radikálních úprav. Jenže z různejch stran zaznívají odlišný informace, jeden zdroj tvrdí, že F III bude na totožný platformě jako F II a tudíž de facto i shodný s F I (zcela zjevně v rozporu s tvrzením koncernu), další pramen uvádí pro F III rovnou novou platformu MQB, třetí zdroj informuje, že fábule ve III.gen. konečně dostane platformu shodnou s Polem neboli nebude to ještě MQB, ale bude to modernější než současná verze atd. Myslím že ten přechod na "spodek ze současnýho Pola" je nejpravdivější info - ostatně nechme se překvapit, už to nebude trvat dlouho a "trojka" bude na saloonech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 (editace) A hlavne to väčšina z nás asi nebude riešiť, lebo ešte dlho budeme jazdiť s F1/F2. Editováno: 22. Květen 2014, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 http://auto.idnes.cz/nova-skoda-fabia-0ja-/ak_aktual.aspx?c=A140521_152255_ak_aktual_fdv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Další z mnoha článků o nové FIII, zajímalo by mě kde berou jistotu s tou MQB platformou. Podle fotek s dlouhým předním převisem bych si vsadil na PQ25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Stejně je platforma jedno, teda aspoň 80% lidem co si to půjdou koupit, bude je zajímat barva, spotřeba a jestli to má rádio 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda47 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 (editace) Rozměry FIII dle Aktuálně .cz: šířka 1682 (jako Polo), výška 1468 http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/nova-skoda-fabia-2014/r~f8338b10e0f911e38a88002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=autabox&utm_campaign=B&utm_term=position-0 Vzhledem k tomu, že délka má být "do čtyř metrů" jsem zvědavý kde vezmou ten slibovaný 350l kufr a zachovají stejný prostor pro cestující.. Editováno: 22. Květen 2014, autor: Olda47 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Jestli to nebude počítáno s prostorem pro rezervu, jak je poslední dobou zvykem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Ano, někde jsem četl, že 350L objem kufru je bez rezervy, tedy to počítají i s místem pro rezervu, už to tak je počítá i u F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 http://www.novinky.cz/auto/337383-nova-fabia-na-dosud-nejlepsich-spionaznich-fotografiich.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Zatim teda vyslovene zklamani, neprijde mi to o moc lepsi nez F2, nicmene je stale mozne, ze az z toho oddelaji vsechno to maskovani, tak to bude uplne jine auto. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Sice těžký maskování, ale stejně z toho mám pocit, že Kabaň zase dělal zbytečnýho machra. Stejně jako u OIII, na který taky nic moc k pokoukání není. V každém případě je dobře, že už spustili marketingovou kampaň :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 http://www.autoforum.cz/bleskovky/skoda-fabia-2015-nova-generace-uz-korzuje-po-cesku-s-mensi-kamuflazi/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Prijde mi to, ze je to Polo s rovnou strechou (vice mista nad hlavou) a s maskou Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Zase bez nápadu,fabii 1 jsem mněl ale všechny škodovky jsou na jedno kopyto,Z daveceti metrů nepoznate jestli je to rapid,octa atd.Proč nevyrobí auto s nějakou idividualitou,fakt otřes, 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.