Reesha Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Uděláme i veselejší téma o FIII :-) Včera jsem vykládal věci z kufru a tak nějak mám ve zvyku zamknou auto s otevřeným kufrem pobrat tašky, praštit s kufrem a odejít. Vše jsem udělal jak píšu, s tim rozdílem, že klíč od auta zůstal v kufru. Zaboouchl jsem kufr, směrovky zablikaly a kufr odskočil. Zkoumal jsem co se stalo a na maxidotu to píše i hezkou hláško. Podotýkám, že nemám kessy jen easystart. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Hmm, parada, musim vyskusat, ale pre istotu si zoberiem druhe kluce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Já to pak testoval s otevřenýma oknama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Nedalo mi to a hned jsem to šel taky zkusit a opravdu to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 To je vážně dobrá zpráva, ted ještě jestli to funguje pokud je auto zamčené a otevřu jen kufr, k naložení průběžného nákupu, potom zavřu a klíče samozřejmě zůstanou i s nákupem uvnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Přesně v této situaci to funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Ovladanim na volantu lze ovladat i prehravac mobilu. Navic jde obsluhovat i youtube (spustit, zastavit, prepnout dalsi video) a ten lze pres BT poustet do audiosystemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Podržením tlačítka pro ovládání hlasem (pokud ho máte) se aktivuje hlasové zadávání v Android Auto (pokud ho máte). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 (editace) Teprve nedávno jsem zjistil že fabia sice nemá vzadu výdechy klimatizace na zadní sedačky jako dražší auta ale má to ty výdechy pod předníma sedačkama, což mi přijde taky fajn nevím jestli to teda je nebo není normální u dnešních aut protože jsem měl dřív levnější starší auta který to neměli určitě ... Editováno: 30. Červen 2016, autor: kkaktus_Baxton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melonsvk Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Moja Fabia v zaklade z roku 2004 to mala, takze ano, je to bezne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Výdechy pod sedadlem měl už Favorit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel14 Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 A u FIV se bude někdo divit, že má volant 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjlll Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Jaké výdechy pod sedačkama? Nemyslíte výdechy na nohy, č.5? To snad má každé auto. Mimochodem, výdechy pro nohy pasažérú na zadních sedadlech měla už Škoda 100. To ta naše F3 nemá, nicméně mi to nechybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Tak já mám větší zkušenost před fábií 3 jen s wartburgem, citroenem zx, a vw golfem III a myslím že ani u jednoho z nich to nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 Jaké výdechy pod sedačkama? Nemyslíte výdechy na nohy, č.5? To snad má každé auto. Mimochodem, výdechy pro nohy pasažérú na zadních sedadlech měla už Škoda 100. To ta naše F3 nemá, nicméně mi to nechybí.nevim teda co mas za vybavu ale je je tam u style mam vydechy pro nohy pasazeru na zadnich sedadlech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 ...výdechy pro nohy pasažérú na zadních sedadlech měla už Škoda 100. To ta naše F3 nemá... Moje FIII je má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjlll Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 No, musel jsem se podívat. Tak se přiznám, toto jsem netušil. Opravdu jsou pod předníma sedačkama výdechy dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2016 Tohle mi pripadalo standardni uz na Felicii. [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepyczech Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Čím, mě nová Fabia naštvala píšu tam, kam to patří. Čím mě potěšila? Tím, že motor 1,2 TSI 81 kW je velmi svižný a má příjemný průběh točivého momentu. Táhne už od 1600-1800 ot/min. a hlavně táhne bez negativních zvukových projevu, jako je dunění a hučení, které jsem znal u mého 5 let starého osobního VW Caddy (diesel 1,6TDI). Dále je to velmi příznivá spotřeba kolem 6,0 litrů a to převážně po městě, kde jsme rok objížděli zbouraný most několik kilometrů (mám najeto zatím cca jen 1200 km z toho asi 250 po dálnici). Asi bych jezdil i za míň, ale pravda, že spotřebu neřeším, přestože jsem důchodce, rád se pěkně "svezu" a na dálnici to nedusím na stodvaceti, ale mezi tacho 140-150. Zde na fóru jsem "junior", což mně lichotí, takže se mnou mějte moderátoři trpělivost. Občas se ozvu, protože mezitím řeším odhučnění a hlavně mě čeká vyřešit druhé (spodní těsnění dveří). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Na to spodní těsnění se těším jak vyřešíš a určitě nebudu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Mě potěší pokaždé, když si do ní sednu, zatím... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepyczech Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 před 17 hodinami, MilanHos napsal: Na to spodní těsnění se těším jak vyřešíš a určitě nebudu sám No, abych pravdu řek, tak sám z toho mám bobky, jestli se mně to podaří udělat tak, aby to sloužilo a taky vypadalo, ale hlavně, aby to drželo. Proto čekám na teplo, jako na smilování, protože všechny ty samolepky i ty nejkvalitnější potřebují min. 20 Celsiů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Mně se libí čim déle se na ní koukám. Ticho, pohodlné ovládání, výkon odpovídající mým představám. 6 a tempomat mi nechybí. A s potahy MAD se mi nyní sedí i mnohem lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Za mňa taktiež spokojnosť, komfort ujde, vzhľad super, motor som spokojný, na tak malé auto ideál, lepšie som nemohol vybrať 81 Kw 6 kvalt, spotreba OK. Vedel by som si predstaviť dvojité tesnenie dverí, škoda že sa nedá dorobiť aj za príplatok, bolo by to fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Maji vsechny nove Fabie cernou masku, nebo to je jen pro urcity stupen vybavy? Ta se mi fakt libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.