Přejít na obsah

Hospůdka u RAPIDa

36 témat v tomto fóru

• 146 odpovědí
    • 116.2k zobrazení
    • 62 odpovědí
    • 67.6k zobrazení
    • 60 odpovědí
    • 96.3k zobrazení
    • 51 odpovědí
    • 57.2k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 9.5k zobrazení
  1. rychlost a pokuty 1 2 3

• 54 odpovědí
    • 43.5k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
  2. Manuál versus automat 1 2

• 48 odpovědí
    • 35.9k zobrazení
  3. Rapid ve světě

• 1 odpověď
    • 4.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 7k zobrazení
    • 287 odpovědí
    • 106.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 6.5k zobrazení
    • 96 odpovědí
    • 80.2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 11.1k zobrazení
  4. Politika Škodovky

• 13 odpovědí
    • 12.9k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 13.2k zobrazení
  5. Rapid vs. Fabia III

• 8 odpovědí
    • 15k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 17.6k zobrazení
  6. Víkend na Slovensku

• 7 odpovědí
    • 10.8k zobrazení
  7. Dítě v autě = bordel v autě 1 2

• 27 odpovědí
    • 28.1k zobrazení
    • 243 odpovědí
    • 98.5k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 26.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Nechýba - roztopil by sa teplom od výfuku preto sa nemontuje. Na niektoré motorizácie sa ani nevôjde kvôli tlmiču výfuku. Pokiaľ viem montoval sa na menšie motory (1.0 tsi prípadne stará 1.6 tdi)
    • Když na to má vliv přidání/ubrání plynu, a spojka, tak mně to pořád připadá na klouby poloos. Píšeš, že jsou měněny. Vnitřní i vnější? Já jsem kdysi měl něco podobného na Feldě. Zvedl jsem auto, a pozvedl nápravu u kola, aby bylo nad zemí, ale v normální jízdní poloze. Ne svěšeno jako při výměně kola. Zakvedlal jsem kolem, a ozvalo se, odkud zvuky vychází. Byl to vnější kloub u jednoho kola. U mě to ještě mělo vliv, podle rychlosti.  
    • Já bych se v tématu o pružinách držel tohoto zadání a netahal sem další věci jako ramena a stabilizátory. Taky to podle mě není téma o srovnávání jízdních vlastností Škodovek s ostatními modely koncernu.
    • Začal vynechávat vnitřní ventilátor takže vyměněn za nový. Nový funguje, nicméně VCDS mi vyhazuje chybu 393479. Má s tím někdo zkušenost? Může to být třeba starý akumulátor?
    • Preco hned tak reagujes? Jemu nevyhovuje ten makky Superb, hlada alternativu, najlepsi z koncernu v tej triede je podvozkovo Arteon, ano aj ten Passat je hierarchicky vyssie. Ale za mna to nema zmysel, je to vela eur investovanych do Superba, ktory je hlucny od kolies a ma podvozok ako Fabia - vsetko plechove. Proste je to natiahnuta Octavia do ktorej zbytocne sypat peniaze. Mal som S3, Passat jazdim teraz a aj Arteon mame na firme - mam na tom nejake stovky km, na jeho preferencie najmenej vhodne auto je urcite S3. Najlepsi na platforme jazdi div sa svete A3 sedan, ale je to auto mensie.    
  • Vytvořit nový...