Přejít na obsah

Motor 2.0 TSI

72 témat v tomto fóru

1. 2.0 TSI EA 888 Gen. 3 1 2

• 44 odpovědí
    • 54.5k zobrazení
    • 106 odpovědí
    • 68.4k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 27.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 11.1k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 9.5k zobrazení
  2. Aka je hlucnost motora 2.0 TSI v RS

• 8 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
    • 396 odpovědí
    • 107.6k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 14.1k zobrazení
  3. Chrastění

• 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 18.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 382 zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 11.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak idú mi vymeniť riadiacu jednotku navigácie, to isté, čo mi menili pred rokom. O týždeň idem na tú výmenu. Tá prvá výmena mi fungovala rok bez problémov. Dúfam, že po tejto výmene to bude fungovať oveľa dlhšie.
    • To je mozne asi tym ze maxxmotion sa bude voziť zo Slovnaft-u a nie z AT. Tusim som to niekde na fórach videl ze to zmenili a berú vsetko od Slovnaft 
    • Ahoj, nevím zda se to tu řešilo ale rad bych dostal nějakou radu nebo pomoct  1.9 TDi ASV Měsíc zpět jsem projel fakt velkou kaluž auto se začalo dusit ale vše v pohodě Po pár dnech od incidentu při prudkém rozjedu auto hodilo do nouze Tak se měnily podtlaky, ventily, váha vzduchu repasované turbo  Při starém turbu krásně zabíralo 1400-1500 jelo to hodně svižně ale na tom novém a na nové váze auto začíná někdy kolem 1900-2000  Jestli zná někdo příčinu budu rád  :)
    • To by bylo asi na dotaz na SK pobočku, ale co jsem četl na fórech, tak nikoliv. Přitom to smysl nemá, Rakousko je stejně blízko, ne-li blíž...
    • Trochu to tu oživím, dnes jak bylo teplo tak sem si všiml odlouple barvy na dveřích na hodně místech jsou puchýře, barva nedrží na lepených spojích(na plechu je ok), je to na všech dveřích i na víku kufru a na kapotě, jako kdyby to špatně odmastili nebo se na to úplně vy... Mám ještě služební yeti 2017 a tam sou všechny spoje na dveřích v poho, neřešil ste to nekdo taky, popř můžete mrknout jak je to u vás?..Jinak už to řeším tak uvidíme... ale moc naději tomu nedávám...Viz. Foto. Dik za info...
  • Vytvořit nový...