Přejít na obsah

(for all) KOLIK JSTE JELI MAX NA DALNICI??


novi37

Doporučené příspěvky

Já ve svém na dálnici 222km/h, na horském kole pak 76km/h B)

Ja jel pred par rokama 83km/h dolu z Kleti, ale kdyz na to pomyslim, rikam si, co sem za magora, byl to hukot. 71km/h sme dali s kamosem v Praze v Kunratickym lese, 73km/h je muj rekord pri zavode na Sumave. Ale kde jsou ty casy, ted sem rad, kdyz si dam 15km s prumerem 15km/h kolem baraku a mam dost, chjo :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

S dodávkou před 9ti lety 175km měl jsem nového Citroena Jupera 2.8HDI a capli mě... :help: bylo to někde před Prahou v takove dolině stála za pilířem hnědá Laguna a na kopcu stal cajt tak jsem vyhodil blinkr a dojel k němu ani nemusel vytahovat placajdu stáhnu okno a on na Mě 300kč... zaplatil jsem a jel dál. Fak nekecám... :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky prihodim par tacho rychlosti

moje fabie 1.4 16V smer hradec kralove-podebrady novy usek 190km/h

v ostatnich jako spolujezdec takze stazeny pulky :)

octavia II RS 2.0TFSI praha-hradec kralove d11 na novem useku 265km/h dle tacho

fiat coupe 2.0 20v turbo usek mezi trebechovicemi pod orebem a tynistem nad orlici d11 nove opraveny usek 270km/h sel by jeste ale uz jsem se bal

honda civic type-r 2005 smer praha d11 260km/h

a posledni zazitek smerem na berlin v nemecku v lamborghini murcielago 315km/h hodne stazeny pulky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Řidičák mám od dubna 2011, takže jsem se zatím nedostal k lepším autům než

Felicia combi 1,6 55kw ..........130 na okresce. Není tám známka na tenhle rok a už to nemá cenu ji kupovat, takže jsem s tím na dálnici nejel.

Octavia I 1,6 75kw .......... 180 podle navi kousek za Mnichovem. Krásné počasí, prázdná dálnice. Auto naložené lidmi a bagáží při cestě z dovolené. Všichni spali a noha pomalu stlačovala pedál plynu. Čuměl jsem po okolí, po zrcátkách, pak mrk na navi a tam 180.

Jinak na českých dálnicích max. do 160. Povrch na hovno, teď jsou všude policajti a stejně si tím člověk moc nepomůže. Těch pár minut co ušetřím se mi pak prodraží na palivu, takže rychlost moc nehrotím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja s HTP max 180 GPS a jeste by trosku mohla ale spotreba byla tak 30 litru byl to vir v nadrzi a nebylo slyset ani pritelkyni vedle me :) ale jen chvili to bylo a jen jednou v zivote je to uz hodne na fabku .. s MPI bez problemu dlouhodobe 150 nejvic zatim 160 vse GPS dalnice ČR navic se pri 150 km/h da s MPI v aute normalne mluvit a motor huci neco pres 4000 ot. to si muze HTP nechat jen zdat .. navic podle PP 10L na 100 pri 150km/h .. na 44kw si myslim docela slusne :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi to nebylo nejrychleji, ale byl to nejlepší zážitek - Tatra 700 a asi 230 km/h. Jo, to byla kára, teď už jsou BMW řady 7 a ztratilo se to kouzlo. :D Na dveře, které vážily asi tunu nikdy nezapomenu. :) Bylo to na dálnici v ČR a bylo to legálně...

S minulým autem (Passat V6) jsem se kochal na nové dálnici na Ostravu a bylo tam najednou 200 km/h, ale tam si toho člověk ani nevšiml... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...