Ahojte, chalani neviete mi poradiť, zadné interierové stropné svetlo mi stále svieti počas jazdy, nadá sa vypnúť. Vypne jedine až keď zamknem auto. Ďakujem.
Zdravím,
rozsvěcuje se mi a zhasíná čas od času kontrolka motoru na škodě fabii 1.9 74kW. EGR byl venku a dle mechanika nebyl nějak extra zanesenej.
Sehnal jsem si vlastní diagnotisku, napíchl to a vyhodila mi následující.
19586 - system zpetneho vedeni vyfuk. plynu - mez regulace prekrocena
P3130 - 35 -10 - sporadicka
readiness 1 1 0 0 0
Auto jede normálně. Někdo nějaký nápad? Díky
STOP - prosím ZDE
V jednotce 17 jsem našel!:
ENG130585-Leaving_warning_delay;1,6 s;
(Zpoždění při opuštění výstrahy)
tam bych asi dal 0s pokud to půjde.
A taky v 17ce:
IDE06588-Zapalování aktivní hlášení: aktivace;bez zobrazení
Tam asi vrátím zvuk nebo varování (nevím co je tam za možnosti)
Tak tady to bude lepší než to řešit v kodování...
K tématu plachtění:
Jak psal Altra, že se mu plachtění zapne v každém režimu DSG (2019), když tedy pomalu sundá nohu z plynu.
Mám taky 2019 a NIKDY se mi plachtění v žádném režimu nezapne, kromě režimu eco - tam ano.
A to ještě musím pomalu sundat nohu z plynu. Když plyn pustím rychle, zůstane zařazená rychlost!!!
Pokusím se v long coding plachtění pro ostatní režimy zapnout, protože na mých trasách bych ho uvítal, a navic bych byl rád aby mi fáro nebouralo fasádu když blbec zapomenu dát P a vystoupím z auta 😮💨
Jak je videt stejný rok výroby a chování dsg pokaždé jinak.
FA bohužel reaguje brzděním před překážkou až od 5km/h.
Když jede auto méně, nezabrzdí.
A nikde v coding jsem bohužel nenašel jak FA donutit aby fungoval od 0km/h.
Zdravím , v pondělí si jdu vyzvednou svoji oktávku 2001 , z první výměny rozvodů komplet i s pumpou , mám najetých krásných 225 tisíc , došlo k nedorozumění a myslel jsem že první majitel je nechával měnit ale nenechával , tak sem zvědavej v jakém stavu to bylo