Nevím proč by to nemělo sedět, když to bude kvůli nějaké nedokonalosti poznat, tak z důvodu, že to špatně nalepíš... jinou možnost nevidím...
a zkoušel jsi to reálně foto hledat? co se třeba podívat ke Scale, vždyť jsou to s Kamiqem sourozenci ... https://forum.skodahome.cz/topic/158539-inšpirácia-interiér/page/2/#comments
Vem na to co největší plochy sroubovak a zatoac to přes bocni hranu. Delam to tak celou dobu a je to bez problémů okamžitě venku. Zpatky stačí zatlačit a neni nutno nic jiného.
Tak jsem to vyzkoušel a přestože jsem zároveň i páčil přihrádku do boku, málem jsem utrhnul přístrojovku a možná i maličko vtáhnul celý motor do kabiny. Tohle mohl vymyslet jen opravdový génius.
Zdravím, taky mam dotaz jestli tu někdo používá Car Scanner přes Android Auto. Netuší někdo proč při zobrazení dashboardu na rádiu přes Android Auto mam jen čtyři položky i když v aplikaci mam na stránce položek třeba osm? Když jsem měl neplacenou verzi tak to ukazovalo jen tři položky, v plné verzi se to zvýšilo na čtyři. Když kouknu na videa z YT tak tam lidi mají třeba deset položek a nemůžu přijít na to kde je chyba...jestli je to omezení přimo Google v Android Autu, nebo rádia a nebo někde v nastavení mam něco špatně.