Audio, Infotainment, Konektivita
87 témat v tomto fóru
-
Základní rádio, obsahuje i slot na SD kartu či poslech hudby na externím přehrávači
-
-
- 76 odpovědí
- 53,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Dnes jsem dostal odpověd že škodovky kde mi odepsali mimo to co jsem chtěl že Navigační systém Amundsen je k dispozici za cenu 17 tisíc Kč. To jen pro ty co budou o tom uvažovat
-
-
- 186 odpovědí
- 97,2tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Bolero s dotykovým displejem o uhlopříčce 6,5" a rozlišení 800x480 bodů. Standardem je ŠKODA Surround s prostorovým zvukem a Bluetooth handsfree, které umožňuje na displeji rádia číst a psát SMS. Je proti krádeži chráněno fyzickým oddělením dotykového displeje před spolujezdcem.
-
-
- 735 odpovědí
- 215tis zobrazení
- 7 sledujících
-
-
-
Zde je seznam jednotek MIB, jejich čísel, výbavy, možnosti záměn dílů
-
- 0 odpovědí
- 11,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj Všechný. Chtěl bych se zeptat jednou věc. Použiva někdo teto krabici ? AA wireless Funguji tohle krabice s zakladním bolerem - 5Q0 035 819B ? Videa: https://youtu.be/tPYSte4mHJg https://youtu.be/z2gp-4XgS3w Děkuji za odpověd' Tomus.
-
-
- 167 odpovědí
- 61,3tis zobrazení
- 8 sledujících
-
-
Zdravím, koupil jsem DATA PLUG a naistaloval ... super věc, ukazuje i věci, které normálně nezjistím (např. teplotu oleje) jen mi vadí to debilní nastavení trofejí (musíte si je kupovat za body a taky některé jsou opravdu hloupé např. jízda pod 2000 ot/min). Co mi ale vadí nějak blbě to eviduje tankování co se týče počtu načepovaných litrů takže to musím evidovat ručně ... má někdo podobnou zkušenost? Nějaké rady pro používání? Chystám se na jako chipovat u MOTORPOWER ... sem zvědavý jestli to apka pak zvládne zobrazit a bude fungovat korektně.
-
-
- 10 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, neměnili jste někdo reproduktory ? Mám rádio Bolero a hraje docela dobře ale není to úplně to co bych si představoval. Možná by stačilo vyměnit jen výškové repro přední ale nechci se pouštět do rozebírání dveří. Tak se chci zeptat jestli už někdo něco takového nedělal ...
-
-
- 168 odpovědí
- 61,5tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Ahoj. Fabia 1.0 Tsi 81 kW r.v.2019 Funguje Vám zobrazování fotek v kontaktech? Mě ne. Nebo je to prostě sodtwarem a stačí přehrát?
-
- 0 odpovědí
- 407 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj. Nesetkal se někdo s tím, že když připojí telefon přes Bluetooth, tak se mu celou dobu seká zvuk přes Bluetooth? A je jedno jestli YT Music nebo Spotify... Teledon (SG A53 5G) je normálně spárovaný, povolen zvuk, telefon a přístup ke kontaktům. Manželky telefon (SG A33 5G) na tom funguje normalne. Mne jen po připojení k Android Auto... přitom mi dříve můj telefon šel. Na jiných zařízeních připojených k BT mi to taky funguje normálně...
-
- 9 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahoj Vsem 🙂 Uvazuji nad vymenou radia u stribrne fabie 3. Spise nechci origo radia, bo podle mne pomalu jsou to radia z minulosti. Dival jsem na ruzne videa na jutube a nasel jsem fajn car audio obchod, ktery dava videa z montazi na yutuba. Podle me vedi znackove radio musi mit displej 2 din a jednotka 1 din. Na strance tohoto obchodu nasel jsem par zajimavych kousku. Jsou tohle: 1. https://www.ars24.com/autoradios/pioneer/pioneer/17482/pioneer-avh-z7200dab?c=1000000 2. https://www.ars24.com/autoradios/alpine/alpine/26251/alpine-ilx-705d?c=1000000 3. https://www.ars24.com/autoradios/alpine/alpine/26308/alpine-ilx-f905d-halo-9?…
-
-
- 42 odpovědí
- 11,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám problém při telefonování v autě. Při ukončení hovoru. Mi displej hlásí ukončování hovoru a nemůžu nic dělat. Nejde ovládat nic na infoteimentu. Ani nemůžu dal telefonovat. Musím zastavit a vytáhnout klíček a zastrcit nastartovat a můžu zase volat. Co s tím?
-
- 2 odpovědi
- 503 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj mám prosbu, koupil jsem chytré radio do fabie 3. A potřeboval bych ho zapojit je to radio kupované přes allegro. Se zárukou je zde někdo z okolí České Lípy nebo Liberce kdo by mi to zapojil díky. Více do SMS 733581261
-
- 0 odpovědí
- 603 zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych si na radiu Blues dodělat AUX, tak abych ho mohl mít v kabině, nejlépe okolo usb portu, kvůli připojení na BT. Chci se zeptat jestli tuto úpravu už dělal a co vše je k tomu potřeba? Předem děkuji.
-
- 1 odpověď
- 482 zobrazení
-
-
Model autorádia L81SK2 s obrazovkou bez navigace viz příloha, mikrofon zabudovaný u světla ve stropu. Vše origo. Závada: Při propojení telefonu přes Bluetooth a přes kabel s propojením androidauto, Applecar play je nefunkční mikrofon. Při při propojení a telefonování slyším protější stranu v reproduktorech, ale ona mě neslyší vůbec. Co už jsem zkoušel: propojení jen kabelem a nebo jen přes Bluetooth propojení s jiným telefonem přes Applecar play výměna mikrofonu proměření kabelů vedoucí od mikrofonu do rádia - OK Takže to vypadá, že je něco s rádiem. Uměl by někdo poradit. Auto mám 14 dní a tohle mě docela štve. Díky za každ…
-
-
- 15 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Mám dva dny starou Fabii III Style bez navigace. Když zapnu infotainment, tak je slyšet takový nepříjemný vysoký tón. Když je zapnutý motor, tak to ani není slyšet. Ale když je všechno vypnuté a zapnu jen infotainment, tak to dost nepříjemně píská v uších. Ten zvuk nejde z reproduktorů, ale přímo z přístrojové desky (jako by z toho displeje infotainmentu). Dělá to, i když je nastavené mute, a je jedno, jestli je zvolené radio nebo jakýkoliv jiný režim. Když vypnu infotainment, tak ten zvuk okamžitě přestane. Je to normální nebo mám jen vadný kus? Mám nějakou šanci na reklamaci?
-
-
- 32 odpovědí
- 13,6tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Na DAB tu není samostatné téma, tak ho otevřu. Na Ostravsku jsme doteď ti, co měli v autě DAB modul, poslouchali vysílání společnosti Teleko z Lysé hory. Pokrytí bylo celkem slušné. Zvukově příjemnější než FM. Šlo o zkušební vysílání. Nyní začal z Hošťálkovic ostrý provoz multiplexu Českého rozhlasu a to s dvojnásobným výkonem než z Lysé, mírně vyšším bitrate a lepším kodekem AAC. Už jste to někdo zkoušel? Je poznat rozdíl? Já asi zkusím naladit dnes, doufám že si vzpomenu. http://www.rozhlas.cz/digital/digital/_zprava/brno-ostrava-a-plzen-se-dockaly-multiplexu-cro-dab-signalem-bude-pokryto-40-obyvatel--1771600
-
-
- 172 odpovědí
- 47,9tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Zdravím, Chci se zeptat, netuší někdo, zda USB výstup ve středové části palubky - pod infoteimentem je stále pod proudem? Zkoušel jsem do toho zapojit bezdrátovou nabíječku na mobil a i když jsem zamknul tak stále svítila. Chtěl bych tam zapojit i kameru, ale říkám si, co když to je stále pod proudem.
-
-
- 3 odpovědi
- 819 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jen upozornění na slušnou užitečnou aplikaci, kterou asi hodně lidí zná, ale leckdo možná ne. Donedávna jsem léta používal na evidenci spotřeby v mobilu českou aplikaci Moje auto. Jednoduchá, vyhovovala mi. Nedávno jsem zkusil aplikaci od Sygicu Fuelio která dělá totéž, ale i věci navíc, jako třeba evidenci jízd vč. záznamu trasy, ujeté vzdálenosti a přibližné ceny apod. Fuelio automaticky zapne záznam při připojení k bluetooth auta a vypne při odpojení, není třeba se o nic starat. Podle mne hodně šikovná aplikace, doporučuji vyzkoušet. Jediný problém vidím v případě ochrany soukromí, kdoví, co do Sygicu odesílá. Ale to se týká v podstatě i všec…
-
-
- 16 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, aktuálně mám ve své Fabii Bolero MIB1, takže pouze MirrorLink, bez kamery, bez DAB (myslím, že je to 819). Mám možnost za rozumnou cenu koupit jednotku na Bolero 842C, tedy z Octavie s MIB2.5. Moje otázka zní, jestli si bude tato jednotka rozumět bez nějakých rozsáhlých úprav s továrním displejem, protože do téhle generace se montovaly pouze MIB2. Díky za odpovědi a rady.
-
- 11 odpovědí
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý deň, Je možné nejako fiknúť problém, kedy po pripojení iPhonu s Carplay nefunguje mikrofón na tel. hovory? Podla všetkého ide o rádio Swing+. Nižšie prikladám presnú fotku. Sediaceho v aute nie je počuť, akoby bol mikrofón v aute nefunkčný. Pri pripojení mobilu a rádia cez BT všetko funguje ako má. Na internete som tento problém našiel ale vždy chýbalo riešenie. Kábel / iPhone je v poriadku, na iných 2 autách (Ford/Mazda) funguje bez problémov úplne v rovnakej zostave FW Mobilu aj kábla. Som z toho vážne zúfalý. Ďakujem
-
- 2 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Dnes naběhl coolwalk (nejsem v beta), ale zatím tedy docela zklamání… vzhledově to vypadá pěkně, no uživatelsky nic moc. Sice je možnost 4 aplikací v listě, ale zmizela “info lišta” druhé aplikace. Tedy když byla dříve aktivní navigace na pozadí, bylo aspoň v listě “kde a kam odbočit”, teď tam je jen ikona a aby člověk informace zjistil, musí přepnout aplikaci… Režim dvou/tří aplikací asi kvůli velikosti LCD chybí…
-
-
- 52 odpovědí
- 11,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj lidi. Mám takový problém. Měnil jsem v autě rádio swing za swing s BT. Aktivace proběhla v autorizovaném servisu Škoda, rádio hraje, telefon jde připojit, vše OK. No a teď jsem do něj chtěl nahrát loga stanic. Vzal jsem flashku (zkoušel jsem i SD kartu) vrznul do rádia, to napsalo, že tam není žádný mediální obsah, přejdu do nastavení v rádiu, ale nemám tam položku Loga stanic. Ani při vložené flashce ani kartě. Když tu samou kartu vezmu a dám do Kodiaqa, tak nabídku normálně mám a loga naimportuji. Musí se to někde ta volba odblokovat nebo netušíte proč to tam nemůžu nacpat? Díky za rady.
-
- 7 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Zvazuji vymenu infotainmentu Swing za Bolero/Amundsen, mam F3 Style MK2016. Mate nekdo predstavu, jak a kde by to slo udelat? Moje predstava byla VINem definovana poptavka na znackovy servis (nebo by to mozna slo resit pres nejakou tuningovou firmu ?). Predpokladal bych scenar : objednani potrebnych dilu,instalace, oziveni kodem pres ODIS nebo neco podobneho Nikdy pred tim jsem neco podobneho neresil, u zadneho auta. Zatim ,nezavazne, jsem se dotazoval v lete dvou znackovych servisu a nabyl jsem pocit, ze to nesmim/nemam ani chtit :-/ Mohl by nekdo pomoci? Dik za jakekoli info
-
-
- 175 odpovědí
- 123,9tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Zdravím, prosím Vás, máte někdo osvědčené nastavení zvuku u Fabie? Mám tam jen 3 nastavení (výšky, středy, basy). Když pouštím přes Spotify, tak mám ještě ve Spotify daný EQ na rock a zní to fakt dobře. Jen se občas ten EQ nenacte a musím vypnout a zapnout hudbu. Tak jsem se snažil to nějak nastavit v tom EQ co má Fabie, ale nemohl jsem k ničemu dojít. Nevíte jak na to?
-
-
- 4 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
-