Dnes důkladně zkouseno vyhledávání hlasem v češtině.
Google mapy - nic
Mapy.cz - plna čeština, bez problémů
AA verze 14.0.651234
Mobil Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G android 13 poslední verze z března 2025.
Tak nevím, jak to děláš. Mobil mám v češtině a klávesnici Samsung nastavení Čeština + angličtina.
@JJ86 zatím 3000 km, takže to určitě taky ještě bude mít vliv. Sohlasím s tím, že hlavní roli tady bude hrát to, co píšeš, tj. úsek, charakteristika trasy, rychlost a plynulost. Na plynulost jsem se zaměřoval velmi.
Efekt VIFu těžko říct. Rozhodně jsem nechtěl, aby to vypadalo, že si myslím, že za to ten VIF může. Po dvou jízdách s VIFem to ani tvrdit nelze.
@bazycek trošku si protiřečíš 😉, ale chápu tvůj point. Zas takový naivka, abych věřil v zázračné přísady, nejsem 🙃
@mike_k mozno len presne nerozumiem tvojej vete ale ako som pisal videl som priamo pri mne ze to kvapka najma pri dlhsej trase. Video neviem natocit pocas jazdy ci ma navadzas na to aby som nejak pouzival telefon pocas soferovania ?
@lenovoman , dakujem, pozrel som , dotlacene neviem no ,ono vypada byt nalepene na tej karoserii . No skusim ale ako som uz pisal neda sa mi uplne byt s telefonom ked soferujem za jazdy cakat kym kedy mi presne kvapnu kvapky ... ale vyskusam.
No nic , uvidim , budem musiet pockat kym bude nejaka prietrz mracien a zaroven niekam pojdem na aute dlhsie lebo mam iba fotku ked som zastavil a vlastne ze je to vidno na tesneni tie flaky od vody.
Dam vediet urcite v tomto vlakne ak sa k niecomu dopracujem len to bude celkom sranda no to natacat.
Taky existuje způsob, jak to potlačit při zapnutých potkávacích světlech. Osobně ale nevím, jak je toho možné docílit.
Pravděpodobně to nebude jen úprava kódování nebo adaptací pomocí VCDS, ale spíš už přepis parametrizace.