Přejít na obsah

Dlzka dodania novej octavie


SaHo

Doporučené příspěvky

Tak taky přidám jednu zkušenost. Mám objednané RS Liftback TDI DSG, Asistovaná jízda 2.0, Nezávislé topení, Canton.

Objednáno v 08/2021. Posuny únor, červen, říjen a nyní začátek roku 2023.

Ptal jsem se zda nebrzdí výrobu CANTON, protože jiná výplň dveří a bylo mi řečeno, že nyní je už problém vyřešen a že výrobu brzdil interiér (asi protože černý) a chápu, že nejdříve dělali bílé, pro standartní Octavie.

Takže uvidíme jak to dopadne.:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Sebastennechci Te strašit ale taky bych rád veděl jak se smluvně zajistili. Pokud mluvíš jen o mezním datu dodání ve smlouvě, tak ten já měl při podpisu smlouvy 9/2021 na 12/2021. Aktuálně je auto vyrobeno a čekám až jej dealer dostane. To datum ve smlouvě pro dealera nic neznamená. Je to ze zákona ošetřené. Ve smlouvě to hezky vypadá ale defacto z toho nic neplyne pro prodejce, jediné co ve smlouvě toto datum znamená je možnost Tvého odstoupení ze smlouvy pokud se to datum nedodrží a to klidně do smlouvy dají, jelikož je jim jasné, že auto tak či tak prodají. Když ptáčka lapají hezky mu zpívájí. Mě dealer taky říkal, že jelikož mám RS, tak do konce 2021 určite bude (já tomu naštestí tehdy nevěřil). Pokud jsi dokázal je donutit do smlouvy napsat, že Tě budou v případě nedodržení lhůty finančne kompenzovat, tak bych se velice divil a byl bys asi první v republice. Jak zde již bylo řečeno dealer netuší kdy auto bude vyrobeno až do poslední fáze výroby (dnes dokonce mnohokrát až teprve jim dojde na autosalon) a také nemá žádný vliv na tento termín. Určitě Tě nechci strašit, jen Ti radím ať se na to nespoléháš a neděláš v závisloti na tom nějaká rozhodnutí (například prodej stávajícího vozu). Ja na tohle bohužel doplatil. Před víc jak měsícem mi bylo řečeno, že auto je v lakovně a za týden bude. Ja prodal své auto a dnes si již cca měsíc musím platit pronájem náhradního. Takže na tyhle “jistoty” fakt pozor.

 

Tohle co jsem napsal platí pokud jsi objednal nový vůz a byla vytvořena nová komise. Jak zde již bylo řečeno. Jestli už třeba dealer toto auto má zadané do výroby rok a Ty ses trefil do konfigurace, tak jsi šastný človek a auto třeba mít budeš.

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Rapid1.0 napsal:

@cross Nedá. Už jsem to zkoumal, člověk se starší objednávkou má větší číslo komise, než já. 

Pod komisiou,ktoru mas trebars ty,alebo cross,alebo ktokolvek iny,mozes mat v ramci znacky viac konkretnych aut,dokonca modelov,takze komisne cislo je na dobu dodania velmi zavadzajuca informacia

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsme se letos rozhodli objednat nové auto. Z téhle diskuze vím, co se děje s dodáním vozů a byl jsem smířený, že si rok až dva počkáme. Byl jsem vždy na Octavie, ale jelikož 4 generace je za mě to nejšerednějši auto, co dnes Škoda nabízí a Karoq je pro nás malý, objednali jsme Kodiaq. Prodejce vytvořil objednávku a oznámil nám, že auto bude nejdříve za 14 měsíců a napsal to i do smlouvy. Za 2 měsíce od objednání volá prodejce, tak si říkám aha, asi volá, že se posouvá termín a v telefonu se ozvalo: dobrý den, nevím jak je to možné, ale právě nám přivezli vaše auto. Takže dnes je to loterie a záleži na jakou konfiguraci má Škoda zrovna všechny díly. 

  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...