Přejít na obsah

Škoda SUV - Yeti, Kodiaq, Karoq, Kamiq a Enyaq 𝗶V

Fora

1. 15.5k

naše hospůdka...

1.6k

Velké SUV ŠKODA KODIAQ s délkou 4,70 m, až sedmi místy k sezení a jedním z největších zavazadlových prostorů ve své třídě poskytuje dostatek prostoru i té nejnáročnější rodině. KODIAQ také zaujme výrazným designem, komfortní jízdou, vysokou terénní průchodností spojenou s inteligentním pohonem 4×4 a promyšlenou praktičností.

OB Autodíly - Náhradní díly pro vůz ŠKODA Kodiaq

7.9k

Škoda Kodiaq II: Dynamické SUV s moderním designem, rozšířeným prostorem, inovativními technologiemi jako Matrix-LED světlomety a Smart Dials, včetně pokročilých asistenčních systémů a výkonných motorů s možností plug-in hybridu.

716

naše hospůdka u Kodiaqa

163

KAROQ je kompaktní SUV, mladší a menší bratr modelu KODIAQ. Svými rozměry a stylovým designem skvěle zapadne do města, ale díky inteligentnímu pohonu všech kol a režimu Off-road se neztratí, ani když vyrazíte za dobrodružstvím do terénu.

12.8k

naše hospůdka u Karoqa

135

Slovo KAMIQ pochází z jazyka Inuitů, obývajících sever Kanady a Grónsko. Popisuje stav, kdy něco přirozeně „padne jako ulité“ za všech okolností. 

3.4k

ŠKODA ENYAQ iV je první čistě elektrické SUV postavené na platformě MEB, která je určena výhradně pro elektromobily, a odráží v sobě trendy dnešní doby – zjednodušení a individualizaci.

793

Elroq je prvním vozem značky Škoda, který se nese v duchu designového jazyka Modern Solid. Poprvé se tu tak zákazníci setkají například s novou maskou chladiče Tech-Deck Face, která je minimalistickou evolucí tradiční masky vozů Škoda, nebo s nápisy Škoda, které na kapotě či volantu nahrazují původní kulaté logo.

80

• Aktuální příspěvky

• Zdravím. Kolik se vejde do převodovky oleje. Měnil jsem, dal jsem originál. Všude se píše 2,1 litru. Mě se tam vešlo jen 1,5 litru. Pak začal vytékat. Máte nějaký tip jak tam dolít do požadovaného množství. Naléval jsem zátkou stejně velkou jako vypouštěcí. Je na druhé straně převodovky o něco výš než vypouštěcí. Případně foto toho správného nalévacího otvoru.  Nemáte náhodou Dílenskou příručku na Fabii 3. Pro rok 2021(Pokud je). Nemohu nikde sehnat. Předem díky za reakce.
    • Taky jsem to dneska testoval, a dostal jsem se o trochu dal - connected, problikne na telefonu okno a hned se to odpoji. Na auto obrazovce se jen objevuje USB 1 pripojuje a toci se kolecko, a jak problikne obrazovka na mobilu, tak se jede znova. pres wifi direct a prohlizec 192.168.8.1 jsem aktualizoval a i menil nastaveni a i resetoval ale nic z toho.
    • Ahoj, píšu ti to nerad, ale to jak to popisuješ, tak to vypadá na stejný problém, jako jsem měl já a jako má spousty lidí vlastnících iV v Superbu. Já už jsem to sem nepsal potom, ale po výše uvedené výměně převodovky mi ji měnili na záruku ještě jednou a k tomu dvakrát mechatroniku a to vše v průběhu roku 2024. Mělo to přesně stejné příznaky pokaždé a stejné jako píšeš ty. Někdy to přešlo až do opravdu skřípavého zvuku. Auto jsem vlastnil celkem dva roky a za ty dva roky bylo auto v součtu skoro pět měsíců v servise a celkem se vyměnily 3 převodovky a 2x mechatronika. Vše naštěstí na záruku,  ale byl jsem furt bez auta. Jakkoliv to byl můj mazlík, tak jsem to nakonec vzdal a auto loni v září s velkou ztrátou prodal. Myslím, že problém byl jinde než v převodovce nebo mechatronice jejichž porucha byla dle mého až následkem něčeho jiného. Nicméně pro Škodu to zjevně byl marginální problém a než by řešili, co je špatně, tak pokaždé jen vyměnili převodovku a nebo mechatroniku. Mrzí mě, že jsem ti nemohl dát lepší odpověď a držím palce, at se ti to podaří co nejlépe vyřešit. Já osobně mám teď Kodiaqa 2 v dieselu, ale moje další auto už bude elektro a pokud by to byl hybrid, tak pouze a jenom na operativní leasing, abych se o to nemusel starat a nemusel řešit  co s tím bude. Aleš. Pro zajímavost a pobavení ti přikládám certifikát.  digitalcertificate_TMBJW9NP1M7013432_20240925.pdf
    • u mě to fungovalo těch zkušebních 30 dní zdarma. Když jsem chtěl objednat, tak to píše to co uvádíte výše. Nelze, nefunguje .... zakoupit to ale lze :-).
    • A můžu se zeptat jaké bezdrátové připojení? Já to sháněl snad všude, byl jsem ve dvou servisech a bylo mi sděleno, že ani android auto.
  • Vytvořit nový...