Přejít na obsah

Škoda SUV - Yeti, Kodiaq, Karoq, Kamiq a Enyaq 𝗶V

Fora

1. 15.4k

naše hospůdka...

1.6k

Velké SUV ŠKODA KODIAQ s délkou 4,70 m, až sedmi místy k sezení a jedním z největších zavazadlových prostorů ve své třídě poskytuje dostatek prostoru i té nejnáročnější rodině. KODIAQ také zaujme výrazným designem, komfortní jízdou, vysokou terénní průchodností spojenou s inteligentním pohonem 4×4 a promyšlenou praktičností.

OB Autodíly - Náhradní díly pro vůz ŠKODA Kodiaq

7.7k

Škoda Kodiaq II: Dynamické SUV s moderním designem, rozšířeným prostorem, inovativními technologiemi jako Matrix-LED světlomety a Smart Dials, včetně pokročilých asistenčních systémů a výkonných motorů s možností plug-in hybridu.

430

naše hospůdka u Kodiaqa

163

KAROQ je kompaktní SUV, mladší a menší bratr modelu KODIAQ. Svými rozměry a stylovým designem skvěle zapadne do města, ale díky inteligentnímu pohonu všech kol a režimu Off-road se neztratí, ani když vyrazíte za dobrodružstvím do terénu.

12.5k

naše hospůdka u Karoqa

136

Slovo KAMIQ pochází z jazyka Inuitů, obývajících sever Kanady a Grónsko. Popisuje stav, kdy něco přirozeně „padne jako ulité“ za všech okolností. 

3.2k

ŠKODA ENYAQ iV je první čistě elektrické SUV postavené na platformě MEB, která je určena výhradně pro elektromobily, a odráží v sobě trendy dnešní doby – zjednodušení a individualizaci.

783

Elroq je prvním vozem značky Škoda, který se nese v duchu designového jazyka Modern Solid. Poprvé se tu tak zákazníci setkají například s novou maskou chladiče Tech-Deck Face, která je minimalistickou evolucí tradiční masky vozů Škoda, nebo s nápisy Škoda, které na kapotě či volantu nahrazují původní kulaté logo.

23

• Aktuální příspěvky

• Ahoj klubáci, kolega začal mít problém se svou OIII 2016, 2.0TDi 110kw, manuální převodovka, nájeud 250t km.   Asi před 3 měsíci mu auto začalo občas při jízdě škubat, což řešil výměnou vstřiku, který v servisu ukazoval ne vyloženě špatné hodnoty, ale od ostatních o něco jiné (nerozumím tomu, jen píši co dělal servis), to ale nepomohlo, takže další krok byla výměna plynového pedálu, a nějaké relé v pojistkovém boxu u motoru. Projevy cukání - myšleno při rozjezdu nebo jízdě tím stylem, že je jedno v jaké rychlosti, v jakých otáčkách nebo při jaké rychlosti na sekundu jakoby motor ztratí výkon a pak zase hned jede normálně. Diagnostika žádné chyby neukazovala, v servisu nic nenašli. Včera odjížděl z práce a při rozjezdu na křižovatce auto škublo, rozsvítily se kontrolky ABS, ESP, tlaku v pneu, blikala kontrolka žhavení, nefunkční parkpilot a to důležité, že auto spadlo do nouzáku a otáčky motoru zůstaly na cca 1200ot./min.    Odjel s tím hned do servisu, kde ty chyby viděli, ale prý vůbec netuší co by to mohlo být, auto tam nechal a za týden až na něj dojdě řada to zkusí vyřešit, napadlo mě ale se zeptat tady, jestli někdo něco podobného už neřešil.   Díky za případné info, tipy na závady nebo po čem zkusit jít nejdřív 🙂
    • Nene, baterii jsem před startováním vytáhl, nabil a hodil zpátky.
    • Nestartovali jste to přes kabely nebo nabíječku? Toto se nám stalo když si chlapi spletli + a -.
    • Ahoj,   Superb (před FL) mi přes 3 měsíce stál venku na mrazu kvůli nefunkční mechatronice převodovky.  Tím, že auto stálo se samozřejmě objevily další problémy. Jedním z nich jsou prosvítající kontrolky na přístrojovce.    Například blinkry. Jakmile mám zařazeno D, tak svítí oba dva. Levý slabě, pravý silněji. Pokud zařadím P/N a sundám nohu z brzdy, rozsvítí se klasicky kontrolka, že nestojím na brzdě a s ní zhasne levý blinkr. Na funkci blinkrů to nemá vliv - fungují normálně.    Dnes se mi rozsvítila rezerva a s ní slabě prosvítá kontrolka oleje. Kontrolka oleje zároveň bliká, když spustím pravý blinkr. Na levý blinkr nereaguje.    Snad jsem to napsal srozumitelně, ale přihrávám pro jistotu fotky a video.   IMG_9212.mov     Dokázal by mě někdo nasměrovat, po čem jít, případně zda se s tímhle někdo setkal a vyřešil to?    Díky! 
  • Vytvořit nový...