Díky za info. Já jezdím opravdu pomalu a na spotřebu. Po dálnici 105-115km, prostě aby jízda byla co nejplynulejší. Vypozoroval jsem, že na dálnici je lepší jezdit na D a plachtit a po městě pak většinou jezdím na B a rekuperuju. Když jedu v dané rychlosti po dálnici na benzín, tak jsem mezi 3-4l. Když na baterku tak většinou 15-20kWh. Proto jsem doufal, že bych se měl dostat na těch 50km. Schválně se mrknu, jaké uvidím to převýšení v appce. Ale jestli říkáš, že s dálnicí jsi na podobném dojezdu, tak asi prostě s tou dálnicí se hold dále nedostanu. Jako není to žádné úskalí, ten hybridní mód je super, já jenom dokud mám ještě možnost řešit baterku v záruce, tak abych to neprošvihl. Proti tomu, co tady lidi psali, jsem v podstatě na polovičním dojezdu na elektro. Tak jenom proto.
Ahojte,
Diki za nazory, zelený Cosmic uz je doma
Bola pravda, ze asi sa potreboval trochu "prebudit" kedze podla Cebie za posledny rok najazdil celych 1100km.
Ako pise @Shpoony je to uplne ina liga (teraz, ked som s nim urobil 1000km za 4 dni), ticho, zatah, obstojny zvuk pri zrychleni.
Z coho som ale sklamany je naladenie DSG, v default nastaveni prevodovka neskutocne degraduje pouzitelnost tohto motoru.
"D" je pouzitelne tak do mesta a na dochodcovske jazdenie po okreskach (je schopne zaradit a drzat 6 pri 52km/h), "E" nechapem ako niekto mohol vymysliet a dat do takehoto auta, chvilami som mal pocit, ze motor zhasne, radi to asi pri 1900 otackach,zubami-nechtami drzi zaradenu rychlost do 1100 otacok kym podradi. Jedine "S" je pouzitelne.
Cize motor super, ale prevodovka celkom hroza...